Βενιζέλος: «Η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα θα έρθει τάχιστα»

Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός της κυβέρνησης σχετικά με την έξοδο από το μνημόνιο με την προγραμματισμένη για τις 18/12/2014 ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την τρόικα, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι σημείο-κλειδί είναι η έκθεση της τρόικας, αλλά διαβεβαίωσε ότι όλα προχωρούν κανονικά και δεν υπάρχει σχέδιο Β από την κυβέρνηση για παραμονή στο μνημόνιο. « Η αξιολόγηση θα γίνει κανονικά, μέχρι τις 18/12 θα έχουν γίνει όλα, υπάρχουν σχετικές προβλέψεις» τόνισε για το ζήτημα.

Για το εργασιακό και το ασφαλιστικό ανέφερε ότι δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουν τώρα και πρόσθεσε ότι προέχει η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα κόκκινα δάνεια. «Η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα θα έρθει τάχιστα και όταν λέω τάχιστα το εννοώ» ανακοίνωσε μάλιστα στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Δεν θα τινάξει τίποτα τα πράγματα στον αέρα» δήλωσε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος ανέφερε ότι σε λίγες ώρες θα έρθει η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στη Βουλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *