Δημόσιοι υπάλληλοι: Βαρέθηκαν να απεργούν! Στο 8,49% η συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Σε ποσοστό 8,49% ανήλθε η συμμετοχή στην απεργία που πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Βάσει των στοιχείων, που απεστάλησαν στο υπουργείο από τις διευθύνσεις διοικητικού – προσωπικού φορέων και υπηρεσιών του Δημοσίου, η συμμετοχή έφτασε στα υπουργεία το 8,89%, στις αποκεντρωμένες διοικήσεις το 6,08%, στα ΝΠΔΔ των αποκεντρωμένων διοικήσεων το 3,52%, στις περιφερειακές αυτοδιοικήσεις το 5,27%, στους ΟΤΑ α’ βαθμού το 8,76% και στις ανεξάρτητες αρχές το 9,37%.

Συνολικά, όπως ανακοινώθηκε, σε σύνολο 65.502 εργαζομένων στους παραπάνω φορείς, απέργησαν 5.564, δηλαδή ποσοστό 8,49%.

3 σχόλια σχετικά με το “Δημόσιοι υπάλληλοι: Βαρέθηκαν να απεργούν! Στο 8,49% η συμμετοχή στην απεργία της ΑΔΕΔΥ”

  1. Για ποιο λόγο να απεργήσουν; Για να κάνει η κυβέρνηση οικονομία στις αποδοχές τους; Για να δώσουν άλλοθι στους πουλημένους ψευτοσυνδικαλιστές ότι δήθεν κάνουν αγώνα;

  2. Σωστο. !!!!

    Απο την αλλη … οταν θα τους απολυσουν …. γιατι θα τους απολυσουν καποια στιγμη … ολοι οι υπολοιποι που δεν ειναι ΔΥ γιατι να τους συμπαρασταθουν . Για να επιβαρυνονται με επιπλεον φορους ετσι ωστε οι ΔΥ να συνεχισουν να πληρωνονται ? Για να δωσουν αλλοθι σε ενα δημοσιο που δεν παραγει τιποτα ? Η να κανουν τον μαλακα που οταν εχαναν τη δουλεια τους στον ιδιωτικο τομεα οι ΔΥ γυρνουσαν απο την αλλη το κεφαλι.

    Οταν λοιπον η γλωσσα της κοινωνιας ειναι “η παρτυ μου να ‘ναι καλα” …. καρατσεκαρισμενο πλεον …. τοτε ο καθενας στο κουπι του να σωσει τη ζωη του.

    Και να σου το πω και πιο προχωρημενα. Υφισταται πολεμος μεταξυ εξαθλιωμενων του ιδιωτικου τομεος και ΔΥ. Οι εξαθλιωμενοι οφειλουν να σαμποταρουν ενα συστημα που τους σκοτωνει καθημερινα ετσι ωστε να αντικατασταθει με ενα αλλο πιο δικαιο συστημα. Οι ΔΥ κανουν οτι μπορουν για να διατηρησουν στη ζωη ενα συστημα που τους συντηρει.

    Αποψη μου ειναι οτι αυτο το διεγφθαρμενο συστημα ειναι ηδη νεκρο και το εχουν στη φορμολη αλλα οχι για πολυ ακομα.

    Οταν θα σφιξουν τα γαλατα και για τους ΔΥ τα ερπετα θα εχουν παρει μεχρι και τα κορδονια απ’ τα παπουτσια μας.  Τοτε θα ειναι πολυ αργα.

    Δυστυχως …. ο συγκεκριμενος λαος επαιξε και εχασε …. και εχασε διοτι δεν τηρησε την βασικη αρχη της νομιμοτητος απεναντι στους συμπατριωτες του.

     

  3. Ισως σου δημιουργειται το ερωτημα …. μα καλα, πως μπορει να σαμπταρει ενας εξαθλιωμενος ενα συστημα που τον σκοτωνει …. αφου δεν εχει δυναμη.

    Ναι, δεν εχει οικονομικη δυναμη αλλα εχει εκλογικη δυναμη. Αν ειναι να τελειωνουμε οσο το δυνατον στα γρηγορα … ολοι οι εξαθλιωμενοι μπορουν να ψηφισουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για αλλη μια φορα …. τα συγκεκριμενα ερπετα ειναι ξεκαθαροι, θελουν να τα ισοπεδωσουν ολα …. και αφου η εξαθλιωση φτασει στο 80% …. τοτε ξαναμιλαμε για τιποτα καινουριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *