Περί προεκλογικής προπαγάνδας

γράφει ο begar

Βλέπω ότι όλοι παίζουν τα ρέστα τους στην προεκλογική προπαγάνδα, διότι όπως και να το κάνουμε, εξουσία είναι αυτή, ποιος δεν θέλει να την αποκτήσει.

Η προεκλογική προπαγάνδα περιλαμβάνει κάθε είδους μεθόδους, ώστε να πεισθεί το εκλογικό σώμα και να δώσει την ψήφο του στον Α ή στον Β.

Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι η επιχειρηματολογία της μέχρι τώρα κυβέρνησης, που ουσιαστικά λέει το εξής:

«Τόσα χρόνια τρως σάπια κρέατα στο κρεοπωλείο μου. Συνέχισε να είσαι πελάτης μου, σου υπόσχομαι να βελτιωθώ, αλλά σε καμία περίπτωση μη δοκιμάσεις κρέατα από το καινούργιο κρεοπωλείο που άνοιξε απέναντι, γιατί σου εγγυώμαι ότι είναι πιο σάπια.

Δηλαδή ….. πόσο γίδια θεωρούν πια τους έλληνες πολίτες;

Εγώ, δύο πράγματα έχω να πω:

1. Όποιος νομίζει ότι είναι ευχαριστημένος με όσα ζει μέχρι σήμερα σ’αυτή τη χώρα ας ψηφίσει τους ίδιους. Αν νομίζει ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του, ας το ξαναψηφίσει. Άλλωστε τους δοκίμασε για 40 χρόνια και δεν χωράει αμφιβολία για το ποιοι είναι.

2. Όποιος αισθάνθηκε ότι εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην τον ψηφίσει. Εφόσον άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε όταν κυβερνούσε (??????), να τον στείλει στα τάρταρα. Γιατί ακούω και τέτοιες ανοησίες, ότι οι αριστεροί είναι συνυπεύθυνοι για την ως τώρα διακυβέρνηση της χώρας. Τώρα το πως γίνεται, όταν ένα καράβι πέφτει στα βράχια, ο καμαρώτος να είναι  συνυπεύθυνος με τον καπετάνιο, το φτωχό μου μυαλό δεν το πιάνει.  

 

5 σχόλια σχετικά με το “Περί προεκλογικής προπαγάνδας”

  1. Είναι θέμα αξιοπρέπειας όχι μόνο να τους μαυρίσουμε στις εκλογές αλλά να τους στείλουμε στη φυλακή για τα εγκλήματά τους !

    Αρκετά !

     

    Όσο για τα γίδια που λένε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνος για όσα έγιναν…είναι οι ίδιοι συνυπεύθυνοι για την κατάντια μας!

    Μα να μην τελειώσουμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ…εστω το 2012…μια και καλή?

    Μας γέλασαν μια φορά… ντροπή τους…μας γέλασαν δεύτερη… ντροπή μας !!!

    Έχουμε χάσει το λογαριασμό…μαζί με την αξιοπρέπεια μας…

     

     

  2. Όσοι πάντως από τους “δανειολήπτες ενημερωμένοι και όχι απελπισμένοι”  που βρισκόμαστε σε τουτο τον  ιστότοπο ,διαθέτουμε έστω και την παραμικρό ήθος και την παραμικρή ευαισθησία , οφείλουμε σε αυτές τις εκλογές να στείλουμε στο διάολο και ακόμα παραπέρα το παρεάκι ΝΔ -ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ και τις ύποπτες μεταλλαγμένες παραφυάδες τους . Για παρα πολλούς λόγους . Θα πώ μόνο έναν : Το οφείλουμε  στο όνομα των χιλιάδων ανθρώπων  που φουντάρανε από τις ταράτσες τα τελευταία χρόνια , έπειτα από χιλιάδες “ενημερώσεις ” – εκβιασμούς που κάνανε τα δικηγορικά γραφεία και οι εισπρακτικές εταιρίες των παιδιών του μεγιστάνα του είδους (80 % της αγοράς) βουλευτή της ΝΔ και προέδρου της βουλής (!!!!) ….Το 2008 , αν θυμάμαι καλά η τότε βουλή με ΝΔ -ΠΑΣΟΚ ειχε ψηφίσει το νόμο εκείνο που επέτρεπε στα αρπακτικά των δανείων να κάνουν φύλλο και φτερό τα προσωπικά μας δεδομένα και να τα πουλήσουν σε αυτή τη μαφία με το νόμο και με τη βούλα .Να σου γ@μούν τη ζωή με το νόμο δηλαδή και με την πλειοψηφία ψηφοφόρων πολιτών …. Και αυτούς τους τυπάκους , του κοινού ποινικού δικαίου  τους ψήφισαν Έλληνες πολίτες τότε…. Πάντα με τη λογική -οι περισσότεροι- οτι “εγώ κανω μπιζνες και τα κονομάω , τωρα αν καποιοι δεν έχουνε να φανε και πηδανε απο μπαλκόνια , εγω ειμαι κομπλέ …”    ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ λοιπόν στις 25 Γενάρη . Στο μνήμη των ανθρώπων ,Ελλήνων πολιτών που αυτοκτόνησαν για την τσέπη κάποιων αληταράδων , Καλό βόλι !

  3. Αν απαριθμήσουμε τους λόγους που δεν θα πρέπει να στηρίξουμε τα γιουσουφάκια των τραπεζων …θα μας παρει νυχτα   :
    “Ο άνθρωπος που προώθησε τις κατασχέσεις σπιτιών στηρίζει Αντώνη Σαμαρά”
    http://www.koutipandoras.gr/article/131213/o-anthropos-poy-proothise-tis-katasheseis-spition-stirizei-antoni-samara

  4. Πάντως αυτοί, με τους οποίους είμαι πραγματικά θυμωμένος, είναι οι Κουκουέδες.

    Παντελώς άχρηστο και παρασιτικό κόμμα, που δεν έχει προσφέρει ποτέ τίποτα στην κοινωνία τα τελευταία 40 χρόνια.

    Το μόνο που κάνει είναι να παπαρολογεί, με ξύλινο και ανεδαφικό λόγο και ουσιαστικά στηρίζει τους Σαμαροβενιζέλους.

    1. Δεν έχω κανένα λόγο παρα να συμφωνήσω αγαπητέ . Κατσε να δεις όμως πλάκα που σε λίγο θα κινδυνέψει να μη μπει και στη βουλή . Αρκετοι ψηφοφόροι που τους στηριζαν και με δεδομένη απ οτι φαίνεται την πρωτια του ΣΥΡΙΖΑ εχουν μετακομίσει προς την “ροζ αριστερα “, ετσι οπως τους αρεσει να την αποκαλούν . Την αποκλειστικότητα της “καθαρότητας”  την έχει ο “Περισσός” ….. ολοι οι άλλοι ειναι ρεφορμιστες και συστημικοί ….Τωρα πως γινεται να χρηματοδοτούνται ολα τα κομματα επίσημα απο το σύστημα και καποιοι να ειναι πιο καθαροι απο τους άλλους , ακομα δεν το εχω καταλάβει με το φτωχό μου το μυαλό…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *