Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

«Πάγωσαν» οι μεταβιβάσεις ακινήτων

Στον «πάγο» μπήκαν πολλές μεταβιβάσεις, αγοραπωλησίες και γονικές παροχές, καθώς η διαδικασία τακτοποίησης των αυθαιρέτων φαίνεται ότι είναι για τους ιδιοκτήτες χρονοβόρα και ακριβή.

Σύμφωνα με το Νόμο, η οποιαδήποτε μεταβίβαση πρέπει να γίνεται με βεβαίωση του μηχανικού, ακόμη κι αν η έκταση που μεταβιβάζεται είναι αγροτεμάχιο και το κτίσμα αποθήκη.

Στην αίτηση μεταβίβασης θα πρέπει να επισυνάπτεται υπεύθυνη δήλωση μηχανικού, η οποία θα βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει στο ακίνητο καμία απολύτως πολεοδομική παράβαση.

Εάν πρόκειται για ακίνητο το οποίο έχει κάποια αυθαιρεσία, τότε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει πρώτα να κινήσει τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος και να πληρώσει το πρόστιμο για την τακτοποίηση του αυθαιρέτου ή του κλειστού ημιυπαίθριου και μετά να προχωρήσει στη μεταβίβασή του.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή δηλώσεων ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου και λήγει στις 30 Νοεμβρίου.

www.euro2day.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>