Άνω κάτω η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ

Άσχημα μαντάτα επεφύλαξε το Ζάππειο 4 για τους βουλευτές της ΝΔ, 10 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, από τον αιφνιδιασμό που δέχθηκαν από τον ίδιο τον πρόεδρο τους Αντώνη Σαμαρά. Δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν στο Ζάππειο κατά την παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ την δέσμευση του προέδρου για το ασυμβίβαστο Υπουργού – Βουλευτή.

Πολλοί ήταν οι ψίθυροι εκείνη την στιγμή, αλλά πολλά περισσότερα τα σχόλια που ακολούθησαν μόλις τέλειωσε η εκδήλωση. Βουλευτής επαρχίας εκνευρισμένος ρωτούσε τους συνεργάτες του Σαμαρά, ποιοι τον συμβούλεψαν να πει κάτι τέτοιο.

«Δηλαδή τι θα πω τώρα στους ψηφοφόρους μου; Ψηφίστε εμένα για να εκλεγώ βουλευτής και μην ψηφίζεται τον αντίπαλό μου για να γίνει υπουργός; Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Μας εγκλωβίζετε. Και τελικά ποιοι θα γίνουν Υπουργοί. Οι φίλοι του προέδρου που δεν θα ξοδέψουν ούτε ένα ευρώ και θα μας τους φέρετε καπέλο. Αν πάλι παραιτηθώ από βουλευτής για να γίνω υπουργός τότε τη θέση μου θα πάρει κάποιος με ελάχιστους ψήφους που μπήκε να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο. Είναι αδιέξοδο. Ντροπή».

Στο προαύλιο του Ζαππείου γνωστότατος πρώην υπουργός έλεγε ότι ο Σαμαράς τους αιφνιδίασε και ότι θα έπρεπε μια τέτοια δέσμευση να την εγκρίνει η Πολιτική Επιτροπή και το Συνέδριο του κόμματος γιατί το καταστατικό δεν προβλέπει το ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα γίνει τελικά στους τριεδρικούς νομούς, όπως η Ροδόπη, η Ξάνθη και η Δράμα, όπου η ΝΔ θα εκλέξει έναν βουλευτή!!! Θα πρέπει να παραιτηθούν για να γίνουν υπουργοί; Τελικά έφεξε στους δεύτερους…

piazzadelpopolo.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.