Άρχισαν τα όργανα (@@) την ολομέτωπη επίθεση ενάντια στην Αριστερά. Άρα κάτι ετοιμάζουν…

Άρχισαν τα όργανα λοιπόν…

Εγώ πάντως καλού-κακού έχω φυλάξει μια κουβερτούλα δίπλα στην πόρτα, γιατί όπου να ναι ξανανοίγει η Μακρόνησος…

Αναβιώνει ο Μακαρθισμός στην Ελλάδα με το ανελέητο κυνήγι που έχει δειλά ξεινήσει και εντείνεται συνεχώς και θα γενικευτεί μετά τις προσεχείς εκλογές όπου το Φασιστικό Μπλοκ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και… “προθύμων”, συγγενών και φίλων, προσδοκά να λάβει την πολιτική και ηθική του νομιμοποίηση να συνεχίσει ακάθεκτο το δολοφονικό έργο του.

Ως Μακαρθισμός(*) (αγγλ.: McCarthyism) έχει καθιερωθεί, ιδιαίτερα στις Η.Π.Α., η πολιτικά κατευθυνόμενη δραστηριότητα – μέθοδος που αφορά τη μαζική απαγγελία κατηγοριών για ανυπακοή, προδοσία χωρίς να συνοδεύεται όμως από ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία. Ο όρος αυτός περιγράφει κυρίως συστηματικές ενέργειες στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά την περίοδο του “Ερυθρού Τρόμου” (αγγλ.: Red Scare), που διήρκεσε από τα τέλη της δεκαετίας του ’40 ως τα τέλη της δεκαετίας του ’50. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο υπήρξε έντονος ο φόβος για πιθανή κομμουνιστική επιρροή αμερικανικών ιδρυμάτων και οργανισμών μέσω σοβιετικών πρακτόρων.

Αρχίζει λοιπόν και πάλι το Μεσαιωνικού τύπου “κυνήγι μαγισσών”, όπου όποια φωνή -και δη αριστερή- δεν είναι αρεστή στο σύστημα, θα εξοντώνεται ηθικά, πολιτικά και ενδεχομένως και φυσικά…

Η Αριστερά έχει πολύ μεγάλο ρεύμα αυτή τη στιγμή στην κοινωνία και οι Φασίστες της συγκυβέρνησης φοβούνται.
Όχι, δε φοβούνται το ΚΚΕ η τον ΣΥΡΙΖΑ μήπως πάρουν… 40%.
Φοβούνται την ταξική συνειδητοποίηση του λαού, φοβούνται την εμπέδωση πως η λύση θα έρθει από τα αριστερά, φοβούνται τη σοσιαλιστική στροφή της πλειοψηφίας του λαού, φοβούνται την αυτοοργάνωσή του, φοβούνται τα κινήματα και τις εστίες αντίστασης, φοβούνται τον συνδικαλισμό (γι αυτό και τον απαξίωσαν επιβάλλοντας λέρες εργατοπατέρες), φοβούνται τη συνειδητοποίηση του λαού πως υπάρχει κι άλλος δρόμος.
Γι αυτό και ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου ξεκίνησαν ανένδοτο αγώνα κατά της Αριστεράς.
Δεν αλληλοκατηγορούνται πια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Σύσσωμος ο Δικομματισμός επιτίθεται στην Αριστερά από τη μέρα που οριστικοποιήθηκε η προσεχής διεξαγωγή των εκλογών.
Διότι ο εχθρός τους είναι η Αριστερά και συναγωνίζονται σε έναν συμφωνημένο αγώνα ενάντια στον κοινό τους εχθρό.

Κι όταν επιτίθενται στην Αριστερά οι εξουσιάζοντες, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι ετοιμάζουν πάντα κάτι πολύ χοντρό!
Εξάλλου τα Αμερικανικά ΜΜΕ που πάντα έχουν μεγάλες επιδόσεις στις “αυτοεκπληρούμενες προφητείες”, μιλούν πλέον ανοιχτά για επικείμενο πραξικόπημα στην Ελλάδα.
Και φυσικά αυτό θα έρθει από τους κρατούντες, οι οποίοι μόλις αντιληφθούν ότι “δεν πάει άλλο” με τις κοινωνικές αντιδράσεις εναντίον τους, τότε θα ενεργοποιήσουν τις… “ρήτρες ασφάλειας” του καθεστώτος και θα επιβάλλουν έκτακτα μέτρα. Δηλαδή πραξικόπημα. Δικτατορία.
Και να ξέρετε αγαπητοί φίλοι, ότι αν δεν προλάβουμε να τους ανατρέψουμε, θα μας φιμώσουν και θα μας υποδουλώσουν για τα καλά.
Τώρα μας έχουν αφήσει απλώς τη φωνή να κραυγάζουε μεταξύ μας. (αν πλησιάσουμε προς Σύνταγμα μεριά, παύουν οι “Ζώνες Ελευθερίας”)
Τότε θα μας έχουν αφαιρέσει και αυτά τα δικαιώματα της έκφρασης, της απεργίας, της οργάνωσης.
Κι όσο πιο πολύ αργούμε, τόσο διευκολύνουμε το έργο τους.

Συγκεκριμένα.
Σαμαράς:«Δεν ασκεί πολιτική, είναι οι προφήτες της συμφοράς. Κάποιοι από αυτούς τις μισές μέρες της εβδομάδας θέλουν το ευρώ και τις άλλες μισές δεν το θέλουν. Βρίσκονται σε σύγχυση και απελπισία. Επέβαλαν τις συντεχνίες, έδιωξαν τις επιχειρήσεις, ανέχθηκαν τους κουκουλοφόρους. Θα μάθουν ότι δεν μπορούν να μας κουνούν το δάχτυλο. Τους το λέμε ευθέως ότι δεν βρίσκονται υπεράνω κριτικής», «αδιόρθωτοι γιατί τώρα, που η χώρα πάει να ορθοποδήσει, εκείνοι καλλιεργούν σύγχυση και απελπισία».

Το πιάσαμε το υπονοούμενο Αντωνάκη!

Κι ας του απαντήσουμε, όπως έλεγε και η Μάρω Κοντού στην ταινία…
“Αμ ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη!!!”

Απ την άλλη, το πουλέν του Mega, ο Βενιζέλος κατηγορεί τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξυπηρετούν… συμφέροντα Τραπεζιτών (!!!!) την ώρα που ο ίδιος παραδίδει τη χώρα στους Τραπεζίτες!
Κατηγορεί την Αριστερά ότι εξυπηρέτεί συμφέροντα μεγαλοεπιχειρηματιών επειδή αυτή δεν θεωρεί αυτοσκοπό την παραμονή στην ευρωζώνη, αλλά προτάσσει σε κάθε περίπτωση το δημόσιο συμφέρον.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δεν γνωρίζω ούτε έναν μεγαλοεπιχειρηματία, ο οποίος να είναι έστω και διαλλακτικός σχετικά με το θέμα “Ευρωζώνη”.
Όλοι ανεξαιρέτως οι μεγαλοκαρχαρίες δε συζητούν καν αυτό το ενδεχόμενο.
Από κει και μόνο μπορέι να καταλάβει κανείς ποιους εξυπηρετει η “πάση θυσία” παραμονή στην Ευρωζώνη.
Γιατί το ζουμί δεν είναι στην παραμονή στην Ευρωζώνη, αλλά στο “πάση θυσία”.
Και προφανώς η Αριστερά δεν πρόκεται ποτέ να συναινέσει ή να υποστηρίξει το “πάση θυσία” του λαού.

Εμφανίστηκε όμως κι ο ανυπέρβλητος ηγέτης Γιώργος Παπανδρέου και μας ενημέρωσε ότι απ’ την πολιτική συγκυρία της τελευταίας διετίας, βγήκε πιο… Σοσιαλιστής!
Ρε Γιώργο… Πόσα θες να μας τρελάνεις;;;

Και δε φτάνει αυτό, αλλά ο εκλεκτός για πρόεδρος από το Παπανδρεικό μπλοκ στο ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Παπουτσής, την ώρα που αγόρευε στα πρόβατά του, η νεολέρα που τον στηρίζει του φώναζε το σύνθημα: “Χρήστο γερά και πάντα αριστερά”!

Φωνάξτε αμέσως τον Αλή να με καρατομήσει!
Αλλά όχι άλλο Σοσιαλισμό απ’ το ΠΑΣΟΚ!
Μπάφιασα πια!

Και μέσα σ’ όλη την αντιαριστερή επιθετικότητα των Κυβερνώντων, -τσουπ!- πετάχτηκε και η τσουτσού του συστήματος!
Ο περί ου ο λόγος, Φώτης Κουβέλης, λοιπόν απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο δικής του σύμπραξης σε μια αριστερή ή αντιμνημονιακή διακυβέρνηση, κατηγορώντας ως λαικιστές ή… ανεύθυνους όσους εργάζονται για αυτήν την εξέλιξη.
Με τον δήθεν “ήπιο και υπεύθυνο” λόγο του, επιτίθεται κι αυτός με το γάντι συνεχώς στην Αριστερά για τη ρητορική και την πρακτική της και τη χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς επικίνδυνη, λειτουργώντας έτσι ως Δούρειος Ίππος του συστήματος στην ολομέτωπη επίθεση ενάντια στην Αριστερά και μέσω αυτής στα λαικά στρώματα που πλήττονται πρωτοφανώς από τη Βαρβαρότητα που επιβάλλουν οι κρατούντες.

Τολμώ να προβλέψω ότι οι κρατούντες σχεδιάζουν καθολικό περιορισμό των ελευθεριών των πολιτών και στην κατύθυνση αυτή είναι απαραίτητη η επίθεση στην Αριστερά και η αναχαίτιση της εκρηκτική της ανόδου στα λαικά στρώματα κυρίως των μεγάλων αστικών κέντρων.

Μου έλεγε ένας παλιός αστυνομικός που υπηρετούσε τα παλιά μαύρα χρόνια πως μια μέρα έλαβαν την εντολή να μοιράσουν κάποιες προκηρύξεις σε όλες τις γύρω γειτονιές.
Έριξε μια ματιά στις προκηρύξεις και αυτές έγραφαν κάποια κομμουνιστικά συνθήματα ανατροπής.
Ρωτούσε γιατί τα μοιράζουν αυτά και του έλεγαν κάιτ μισόλογα.
Την επόμενη ημέρα λοιπόν έλαβαν εντολή να εισβάλλουν στα σπίτια αριστερών και συνέλαβαν τους επίδοξους ανατροπείς.
Μόνο που οι προκηρύξεις της, περί ης ο λόγος, ανατροπής είχαν συνταχθεί από την Αστυνομία!

Και τώρα τα ίδια ετοιμάζουν.
Το επικοινωνιακό επιτελείο του Σαμαρά διέδιδε επί τρεις ημέρες ότι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σχεδίαζαν βίαιες επιθέσεις εναντίον του στην επικείμενη επίσκεψή του στην Καλαμάτα.
Τελικά δεν έγινε τίποτα.
Αλλά αν γινόταν κάτι, τότε θα κατηγορούνταν πάλι η Αριστερά για επιχείρηση βίαιης επίθεσης ενάντια στους “θεσμούς”.
Και φυσικά θα έφτιαχναν και το ανάλογο θεσμικό πλαίσιο για να περιορίσουν τη δυνατότητα πολιτών να εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους.
Και θα προκαλούσαν τα συντηρητικά αντανακλαστικά των “νοικοκυραίων” που αρχίζουν να απεγκλωβίζονται από το “Μονόδρομο” που σερβίρουν οι καθεστωτικοί πολιτικοί ταγοί.

Ας είμαστε προετοιμασμένοι για όσα γίνουν ως τις εκλογές.
Η επίθεση στην Αριστερά θα γενικευτεί και θα διεγείρει το αίθσημα ανασφάλειας των πολιτών.
Ας μην τσιμπήσουμε στην Προπαγάνδα τους.
Ούτε σε ενδεχόμενες προβοκάτσιες.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά έρχεται ακι η 25η Μαρτίου…

Πάντως, πριν μας βγάλετε εισιτήρια για τη Μακρόνησο, να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να αναμείνουμε το τέλος μας έτσι εύκολα.
Αν επιχειρήσετε να μας βγάλετε απ’ τη μέση, να ξέρετε πως μέχρι να τα καταφέρετε (και αν), θα έχετε πέσει και πολλοί από σας.
Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος.
Ή το Καθεστώς.
Ή ο Λαός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *