Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Παύλος on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών6953034677 Mellon
 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
 • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
 • Ανώνυμος on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
Minilink

Έκλεψαν τενεκέ με 270.000 ευρώ!

Μια ολόκληρη περιουσία έκανε φτερά στη Σητεία όπου το ιλιγγιώδες – για τα δεδομένα της εποχής – ποσό, των 270 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά έγινε καπνός στη διάρκεια της νύχτας.

Τα χρήματα αυτά ανήκουν σε ένα 55χρονο ιδιοκτήτη κέντρου συνεστιάσεων το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Πισκοκέφαλου, απ’ όπου εκλάπησαν στο διάστημα που αυτό έμεινε κλειστό.
Η υπόθεση αφήνει άφωνη την τοπική κοινωνία αλλά και ολόκληρη την Κρήτη, καθώς όπως όλα δείχνουν το θύμα έσπευσε πριν από λίγες ημέρες να αποσύρει από τράπεζα στο Ηράκλειο τις οικονομίας μιας ζωής, φοβούμενος το ενδεχόμενο πτώχευσης της χώρας.

Ούτε λίγο – ούτε πολύ ο 55χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει διατελέσει λιμενάρχης πριν συνταξιοδοτηθεί, τοποθέτησε τα χρήματα σε ένα μεταλλικό κουτί, ένα ντενεκέ για την ακρίβεια, τον οποίο έκρυψε στο πατάρι του καταστήματος.

Όμως σήμερα το μεσημέρι ο 55χρονος φτάνοντας στο γραφείο του διαπίστωσε έντρομος πως μια πλαϊνή πόρτα του καταστήματος ήταν παραβιασμένη.

Το μεταλλικό κουτί με τα χρήμα είχε κάνει φτερά, ενώ οι δράστες δεν άφησαν πίσω τους αξιοποιήσιμα στοιχεία καθώς σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φορούσαν πλαστικά γάντια.

Το χώρο έκαναν φύλλο και φτερό αστυνομικοί και άνδρες της σήμανσης ενώ ήδη προσάγονται όσοι ήξεραν τις κινήσεις του 55χρονου επιχειρηματία.

flashnews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Έκλεψαν τενεκέ με 270.000 ευρώ!

 • begar

  Όσο υπάρχουν ηλίθιοι, αυτά θα γίνονται.

  Άκου έβαλε τα λεφτά σε τενεκέ στο πατάρι!

   

 • ipnos-29

  δεν είναι βέβαιο αυτή η είδηση έχει αλλάξει από 53.000 σε 270.000 και έως αύριο θα έχουμε μια άλλη φτάνει να γυρίσουν τα χρήματα από το σπίτι στην τράπεζα.

 • begar

  Η είδηση δεν είναι στο ποσό, αλλά στην “πανέξυπνη’ κρυψώνα που διάλεξε το θύμα.

 • ipnos-29

  Άμα δεν έχεις λεφτά έχεις ένα πόνο άμα έχεις έχεις πολλούς πόνους, άστα να πάνε στο διάολο begar.
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>