Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
 • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Ένα ακόμα αίτημα των τραπεζών ικανοποιήθηκε από την κυβέρνησή τους

Οι τράπεζες είχαν αιτηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στην κυβέρνηση να πάρουν παράταση τριάντα ημερών στη δημοσίευση των ισολογισμών τους.

Φυσικά, η απάντηση ήταν θετική… Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία από τους τραπεζίτες, όχι γιατί δεν μπορούν να δημοσιεύσουν ισολογισμούς αλλά επειδή θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ως προς το σκέλος των ανακεφαλαιοποιήσεων.

Μήπως κάποιος τους «σφύριξε» τι έχει βγάλει για την κάθε μια η έκθεση της BlackRock;


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ένα ακόμα αίτημα των τραπεζών ικανοποιήθηκε από την κυβέρνησή τους

 • PA

  Το πολιτικο κατεστημενο προστατευει τις τραπεζες γιατι ειναι το ιδιο που εχει καταθεσεις εκει μεσα.
  Τα λεφτα που χρεωνεται ο ελληνικος λαος με εγγυησεις δημοσιου ρευστοποιουνται σε αναληψεις που κανει το πολιτικο κατεστημενο και μετα φευγουν για εξωτερικο.
  Μπλακροκ και τετοιες αηδιες ειναι παραμυθακια για νηπια.
  Η συγκεκριμενη εταιρεια “βρηκε” οτι οι ελληνικες τραπεζες εχουν επισφαλειες στο 15% ενω στην πραγματικοτητα εχουν ξεπερασει το 35%.
   

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>