Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Έπρεπε να φοράει χειροπέδες”

Την σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου σχολίασε ο δικηγόρος Βασίλειος Καπερνάρος ο οποίος είναι και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Καπερνάρος, αφού αντιπαραθέτει τα σχετικά άρθρα από το νόμο περί ποινικής ευθύνης Υπουργών και από το νόμο που εφαρμόζεται στους απλούς πολίτες, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων:

“Ποτέ δεν έχει συμβεί να αναζητείται ένας κατηγορούμενος με ένταλμα, να βρεθεί ξαφνικά, να του επιδειχθεί το ένταλμα εκείνη τη στιγμή, στη συνέχεια να συλληφθεί και συμπτωματικώς να ευρίσκονται εκατοντάδες φωτορεπόρτερς, κανάλια και δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικηγόροι του και αξιωματικοί της αστυνομίας να του ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου.

Άλλωστε, όταν ένας συλλαμβάνεται και μάλιστα με ένταλμα, δεσμεύεται δηλαδή, του βάζουν χειροπέδες…

Έτσι αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι οι αμετανόητοι κυβερνώντες, με τις κακόγουστες θεατρικές τους παραστάσεις επιδιώκουν να παραστήσουν τους αδιάφθορους, στα μάτια του Ελληνικού Λαού, λαθραλιεύοντας ψήφους. Και όλα αυτά, όπως πάντα, σκυλεύοντας το Σύνταγμα και τους νόμους αυτής της κακοποιημένης Πατρίδας, ευτελίζοντας τους θεσμούς και απαξιώνοντας τους φορείς τους”.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>