“Έπρεπε να φοράει χειροπέδες”

Την σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου σχολίασε ο δικηγόρος Βασίλειος Καπερνάρος ο οποίος είναι και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο κ. Καπερνάρος, αφού αντιπαραθέτει τα σχετικά άρθρα από το νόμο περί ποινικής ευθύνης Υπουργών και από το νόμο που εφαρμόζεται στους απλούς πολίτες, υπογραμμίζει μεταξύ άλλων:

“Ποτέ δεν έχει συμβεί να αναζητείται ένας κατηγορούμενος με ένταλμα, να βρεθεί ξαφνικά, να του επιδειχθεί το ένταλμα εκείνη τη στιγμή, στη συνέχεια να συλληφθεί και συμπτωματικώς να ευρίσκονται εκατοντάδες φωτορεπόρτερς, κανάλια και δημοσιογράφοι, αλλά και οι δικηγόροι του και αξιωματικοί της αστυνομίας να του ανοίγουν την πόρτα του αυτοκινήτου.

Άλλωστε, όταν ένας συλλαμβάνεται και μάλιστα με ένταλμα, δεσμεύεται δηλαδή, του βάζουν χειροπέδες…

Έτσι αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι οι αμετανόητοι κυβερνώντες, με τις κακόγουστες θεατρικές τους παραστάσεις επιδιώκουν να παραστήσουν τους αδιάφθορους, στα μάτια του Ελληνικού Λαού, λαθραλιεύοντας ψήφους. Και όλα αυτά, όπως πάντα, σκυλεύοντας το Σύνταγμα και τους νόμους αυτής της κακοποιημένης Πατρίδας, ευτελίζοντας τους θεσμούς και απαξιώνοντας τους φορείς τους”.

www.enikos.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.