Έρχεται το … «Ζάππειο III» από τον Σαμαρά

«Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει» είναι το βασικό σύνθημα που έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος, όπου παρουσίασε τις βασικές οργανωτικές και πολιτικές γραμμές με τις οποίες η ΝΔ θα διεκδικήσει «καθαρή εντολή για να κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια».

Ο κ. Σαμαράς ανήγγειλε, ότι σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του κόμματος, 412 υποψήφιοι για 56 εκλογικές περιφέρειες. Με τα ψηφοδέλτια γίνεται ανανέωση, είπε ο κ. Σαμαράς, αφού οι μισοί υποψήφιοι θα είναι νέα πρόσωπα. Δίνεται έμφαση στη νεολαία, σε ανθρώπους προερχόμενους από την ΟΝΝΕΔ, σε νέους επιστήμονες. «Δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους, που θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν, γιατί τελικά αυτοί θα κάνουν την ανανέωση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε, επίσης, τη δημιουργία Εκτελεστικής Εκλογικής Επιτροπής, που θα έχει επικεφαλής τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στην οποία -μεταξύ άλλων- θα μετέχουν οι Μενέλαος Δασκαλάκης, Λευτέρης Ζαγορίτης, Φίλιππος Ταυρής, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Λεωνίδας Κουρής, Κώστας Ζωντανός, Δημήτρης Καραγκούνης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε και τους 5 βασικούς στόχους των εκλογών, οι οποίοι έχουν ως εξής: Πρώτος στόχος, είπε, είναι «να ανατρέψουμε το κλίμα απελπισίας και μιζέριας στην ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει». Δεύτερος στόχος ,«να δείξουμε πώς θα τα καταφέρει. Το σχέδιό μας δίνει βαρύτητα στην ανάκαμψη με κοινωνική συνοχή και διαρθρωτικές αλλαγές». Τρίτος στόχος, «να δείξουμε τη διαφορά με τους άλλους. Εμείς δεν λέμε ότι λεφτά υπάρχουν, διαφέρουμε από το ΠΑΣΟΚ που μας έφερε στην κρίση αλλά και από την Αριστερά που δεν έχει αναγνωρίσει τα λάθη της και δεν έχει προτάσεις. Αλλά διαφέρουμε και με τα άλλα μικρότερα κόμματα που παίζουν με την απελπισία του κόσμου και λειτουργούν σαν σωσίβια του ΠΑΣΟΚ. Ζητάμε να γίνουν τροποποιήσεις στο Μνημόνιο για να μπορέσει η χώρα να πιάσει τους στόχους της», τόνισε ο κ. Σαμαράς.  Τέταρτος στόχος, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, είναι «να πείσουμε, ότι ξεχωρίζουμε γιατί θα δείξουμε πώς θα βγούμε από την κρίση. Το δύσκολο έργο απαιτεί να έχουμε τα χέρια μας λυμένα. Ζητάμε καθαρή εντολή, για να είμαστε υπεύθυνη κυβέρνηση και να εφαρμόσουμε ολόκληρο το πρόγραμμά μας, χωρίς συμβιβασμούς με αυτούς που μας έφεραν στην κρίση». Πέμπτος στόχος «να μιλήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια στον λαό, να αναπτύξουμε τις προτάσεις μας για την ανάκαμψη, την ασφάλεια την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, για να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας».

Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εντολή και κυβερνητική σταθερότητα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε, «η Ελλάδα συκοφαντήθηκε το τελευταίο διάστημα, δώστε μας την δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα, η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει». Ο κ. Σαμαράς προανήγγειλε, ότι την ερχόμενη Πέμπτη στο Ζάππειο θα παρουσιάσει το σχέδιό του για την οικονομία με βασικό πυλώνα την ανάπτυξη, ενώ την Πέμπτη 26 Απριλίου θα παρουσιάσει το υπόλοιπο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 σκέψεις σχετικά με το “Έρχεται το … «Ζάππειο III» από τον Σαμαρά

 • 17/04/2012, 17:06
  Permalink

  Τελικά αυτά τα σχέδια “Ζάππειο” θα γίνουν σαν τις ταινίες “Rocky”.

   

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.