Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ήρθε η ώρα να πληρώσουν και οι Ολλανδοί για την αλαζονία τους

Να που η κρίση εκδικείται τους φαφλατάδες πολιτικούς οι οποίοι δε μπορούν να προβλέψουν την οικονομική κρίση.

Θα θυμάστε όλοι τον «χοντρούλη» Ολλανδό υπουργό Οικονομικών που έβριζε από το πρωί ως το βράδυ την Ελλάδα και ζητούσε την αποβολή της από την ΕΕ. Αυτός λοιπόν και η κυβέρνησή του ετοιμάζονται ν αποχωρήσουν και να πάνε σε εκλογές διότι η κρίση πλήττει και την «νοικοκυρεμένη» χώρα τους. Το έλλειμμα θα φτάσει το 4,3% το 2013 με όριο το 3% με αποτέλεσμα να έρχεται σφοδρή πολιτική κρίση. Οι Ολλανδοί υπέρμαχοι της λιτότητας και των δημοσιονομικών απαιτήσεων των Βρυξελλών βρίσκονται τώρα με την πλάτη στον τοίχο. Σήμερα πιθανότατα θα παραιτηθεί η κυβέρνηση καθώς ένα από τα στηρίγματά της, η ακροδεξιά Geert Wilders αίρει την εμπιστοσύνη της λέγοντας ότι οι Βρυξέλλες είναι παράλογες και δε θα πληρώσουν οι Ολλανδοί πολίτες. «Δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε τις επιταγές των Βρυξελλών. Δεν θέλουμε να ματώσουν οι συνταξιούχοι μας για τις διαταγές των Βρυξελλών» είναι το βασικό τους σύνθημα και πολλοί μέσα στην Ολλανδία συμφωνούν.

Τώρα λοιπόν οι Ολλανδοί θα πάνε σε πρόωρες εκλογές με το δίλημμα της σκληρής δημοσιονομικής προσαρμογής που απαιτούν οι Βρυξέλλες ή μιας πιο ήπιας αναπροσαρμογής με γενικότερη αλλαγή της ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής. Με μια πιθανή νίκη του Ολάντ, κι αν αυτός δεν αποδειχθεί «φούσκα» (κάποιοι στη Γαλλία τον χαρακτηρίζουν ακόμη και… Παπανδρέου), η Ευρώπη μπορεί να αλλάξει και να απαγκιστρωθεί από τη σκληρή γραμμή της Μέρκελ. Αλλωστε, οι Ολλανδοί ήταν από τους συμμάχους των Γερμανών, από τους πεμπτοφαλλαγγίτες που πρόσβαλλαν κατά κόρον την Ελλάδα.

Ισως ήρθε η ώρα να πληρώσουν για την αλαζονία τους.

www.antinews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Ήρθε η ώρα να πληρώσουν και οι Ολλανδοί για την αλαζονία τους

  • PA

    Nαι, θα πληρωσουν για την αλαζονια τους οταν και μονο οταν συρθουν προσωπικα στα διεθνη δικαστηρια απο το ελληνικο κρατος για τις δηλωσεις που εκαναν … οι οποιες στοιχισαν στην Ελλαδα ζωες Ελληνων πολιτων αλλα και την πληρη εξαθλιωση του πληθυσμου της.
    Περιοδος χαριτος τελος για αστενοχωρητες δηλωσεις εναντιον της Ελλαδος και των Ελληνων πολιτων.
     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>