Όσοι έχουν στεγαστικά δάνεια…

Όσοι έχουν πάρει δάνειο στεγαστικό και αδυνατούν λόγω κρίσης να πληρώσουν τη δόση, η καλύτερη ρύθμιση που μπορούν να κάνουν, αν δεν έχουν άλλα ακίνητα, είναι να το χαρίσουν στην τράπεζα και να νοικιάσουν με πολύ λιγότερα χρήματα.

Να την πατήσει η τράπεζα με τα χαράτσια όλων,διότι αν εχουν πάρει δάνειο μετα το 2001 και ειδικά αν έχουν πάρει για όλο το ποσό είναι σα να πλήρωναν ένα ενοίκιο. Θα βρούν πολύ χαμηλότερο.

 

tro-ma-ktiko.blogspot.com

5 σχόλια σχετικά με το “Όσοι έχουν στεγαστικά δάνεια…”

  1. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ  ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΥΚΗΡΗ …Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ      ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ….ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ για αυτο και θελω δημοσια  να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΥΚΗΡΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΑΒΑΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

  2. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΕΓΩ.2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΞΙΑΣ 100000 ΜΕ ΧΡΕΟΣ 400000.ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ.ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *