Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Όσοι έχουν στεγαστικά δάνεια…

Όσοι έχουν πάρει δάνειο στεγαστικό και αδυνατούν λόγω κρίσης να πληρώσουν τη δόση, η καλύτερη ρύθμιση που μπορούν να κάνουν, αν δεν έχουν άλλα ακίνητα, είναι να το χαρίσουν στην τράπεζα και να νοικιάσουν με πολύ λιγότερα χρήματα.

Να την πατήσει η τράπεζα με τα χαράτσια όλων,διότι αν εχουν πάρει δάνειο μετα το 2001 και ειδικά αν έχουν πάρει για όλο το ποσό είναι σα να πλήρωναν ένα ενοίκιο. Θα βρούν πολύ χαμηλότερο.

 

tro-ma-ktiko.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

5 Σχόλια Όσοι έχουν στεγαστικά δάνεια…

 • aggelos

  ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ  ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΥΚΗΡΗ …Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ      ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ….ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ για αυτο και θελω δημοσια  να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΥΚΗΡΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΑΒΑΛΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

 • MIXALHS

  ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!

 • JACK

  ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΕΓΩ.2 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΞΙΑΣ 100000 ΜΕ ΧΡΕΟΣ 400000.ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ.ΟΤΙ ΜΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!!ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..

 • nikmetax

  Jack νοικιασε τα κιολας και βαλε το νοικι για δυο χρονια στην τσεπη

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>