Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
 • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Αγωγές δικαστικών για μη καταβολή δεδουλευμένων

Αγωγές κατά του Δημοσίου και κατά των προϊσταμένων των δικαστηρίων θα καταθέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας για μη καταβολή δεδουλευμένων, ενώ θα ακολουθήσουν αγωγές από δικαστικούς υπαλλήλους και των άλλων δικαστηρίων της χώρας.

Ειδικότερα, κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση των δικαστικών υπαλλήλων (Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος), η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, αποφασίσθηκε οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας να καταθέσουν αγωγές κατά των υπουργών Δικαιοσύνης και Οικονομικών Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και Ευάγγελου Βενιζέλου αντίστοιχα και κατά των διευθυνόντων στα δικαστήρια, με τις οποίες θα διεκδικούν συνολικά περίπου 45.000 ευρώ για μη καταβολή δεδουλευμένων κατά το τελευταίο δίμηνο (Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2012), ενώ θα ακολουθήσουν ανάλογες αγωγές και από τα κατά τόπους δικαστήρια της χώρας.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας διεκδικούν υπερωρίες για απασχόλησή τους κατά τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες σε διαδικασίες αυτοφώρου και ανακριτικών πράξεων, όπως και για εργασία σε αυτόφωρα και ανακριτικές διαδικασίες πλέον του ωραρίου τους (3 μ.μ.).

Παράλληλα, κατά τη συνέλευση αποφασίστηκε η ελαστικοποίηση (άτυπη αναστολή) των εξαγγελθεισών πρόσφατων κινητοποιήσεων των δικαστικών υπαλλήλων που ξεκίνησαν από την 1η Μαρτίου 2012, ενώ δόθηκε προθεσμία μέχρι την 1η Απριλίου 2012 στον υπουργό Δικαιοσύνης για να ανευρεθούν τα αναγκαία κονδύλια προκειμένου να μπορούν να πληρωθούν όσοι δικαστικοί υπάλληλοι εργάζονται στα αυτόφωρα και την ανάκριση κατά τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες ή παραμένουν στα δικαστήρια πλέον του ωραρίου για τις επίμαχες δικαστικές διαδικασίες κατά τις καθημερινές.

Πάντως ξεκαθαρίστηκε, για μία ακόμη φορά, ότι δεν συζητούν οι δικαστικοί υπάλληλοι την παράταση του ωραρίου μετά τις 3 μ.μ.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι έχουν αποφασίσει να κατεβαίνουν από την έδρα στις 3 μ.μ. και να μην εργάζονται πλέον του ωραρίου κατά τις διαδικασίες του αυτόφωρου και ανακρίσεων, καθώς και να απέχουν από την εργασία κατά τα Σάββατα και τις αργίες.

tvxs.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

6 Σχόλια Αγωγές δικαστικών για μη καταβολή δεδουλευμένων

 • begar

  Όπως την κόβω τη φάση, οι ανακοπές σε λίγο θα παίρνουν δικάσιμο μετά το 2020.

  χα χα χα

  • armoredeagle

    Όταν εννοείς ανακοπές , εννοείς ανακοπές Δ.Π. ? και τι σημαίνει αυτό ?καλό η κακό  για μας που ασκούμε την ανακοπή ?

   • begar

    Κατά την άποψή μου, είναι καλό.

    Διότι αν η τράπεζα που σε κυνηγάει, φτάσει να θέλει 10 και 12 χρόνια να βγάλει άκρη, καταλαβαίνεις τι γίνεται.

     

    • armoredeagle

       Ευχαριστώ , φίλε, με λίγα λόγια εάν ασκήσω  ενέργεια για ανακοπή πληρωμήςυπάρχει το ενδεχόμενο να περιμενουν καμια 10αρια χρόνια μέχρι να εκδικαστεί και να απαντηθεί  οτιδήποτε για την τράπεζα .. Υποθέτω ότι σε αυτό το διάστημα δεν θα μπορούν να προβουν σε πληστηριασμό ( μη υποθηκευμένο ,προσημειωμένο ακίνητο βεβαια).. Σωστά ?

 • agis65

  Kαι βέβαια είναι καλό διότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε θετικό ή αρνητικό γεγονός για όλους και για την Ελλάδα!!! Μήπως  μετά από τόσο καιρό να υπάρχουν άλλοι νόμοι παραγραφής ,κλείσουν τα τοκογλυφικά μ……α  συγνώμη κύριε πρόεδρε ΚΛΠ….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>