Αδειάστε τις τράπεζες

Τελευταία ενημέρωση την 10 Φεβ 2012 — 13:18

Αγαπητοί συμπολίτες,
Όλοι μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία, τα ίδια αισθήματα θυμού, απόγνωσης και παρόμοιες σκέψεις. Έχουν βαλθεί να μας εξοντώσουν ως έθνος, δεν υπάρχει ουδεμία αμφιβολία επ’ αυτού! Παράλληλα με όσους άλλους αγώνες διεξάγονται, υπάρχει κι ένας απλός, άμεσος και αναίμακτος τρόπος για να δώσουμε τέλος στο μαρτύριο της σταγόνας που βιώνουμε. Δεν συνιστά βεβαίως άμεση λύση, αλλά δίνει ένα τέλος στο αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει και μπορούμε να ελπίζουμε.

Αδειάστε όλοι τις τράπεζες!

Πάρτε τις οικονομίες σας στο σπίτι, κρύψτε τες σε τρύπες στους τοίχους, στη γης και όπου αλλού κρίνετε, αλλά πάντως αδειάστε τις τράπεζες. Αν η τακτική αυτή αποκτούσε συνειδητά διαστάσεις κινήματος, το σύστημα θα καταρρεύσει! Αν παράλληλα, αρνηθούμε την πληρωμή των χαρατσιών και καθυστερούμε όσο γίνεται την πληρωμή παγίων λογαριασμών, το αποτέλεσμα μπορεί να επέλθει θεαματικά γρήγορα!

Μην απελπίζεστε!
Μην καταθλίβεσθε!
Μην παραδίνεστε!
Πολεμήστε! Όλοι μαζί ως έθνος, ξανά!

Υ.Γ. Ανάμεσα στο δίλημμα φτωχική ζωή ή πληρωμή φόρων και εξόντωση ποιός δυσκολεύεται να απαντήσει? Εγώ πάντως προτιμώ να ζήσω!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Αδειάστε τις τράπεζες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.