Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ανάσα για τους δανειολήπτες

Νόμος – «ανάσα» για εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες, που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, έρχεται για να παράσχει διευκολύνσεις σε όσους έχουν λάβει στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια.

Στη ρύθμιση, που αναμένεται ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, θα υπαχθούν όλα τα είδη των προσωπικών δανείων, αλλά και οι πιστωτικές κάρτες και οι λογαριασμοί υπερανάληψης.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, οι δόσεις δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το 30 με 50% του οικογενειακού εισοδήματος μέχρι τις 2.000 ευρώ, ενώ τα όρια θα αναπροσαρμόζονται με εξέταση της κάθε περίπτωσης του δανειολήπτη.

Κυβέρνηση και Τράπεζες σκέπτονται να συμπεριλάβουν στις διευκολύνσεις, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής μέχρι και την πληρωμή μόνο των τόκων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

www.ant1online.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Ανάσα για τους δανειολήπτες

 • begar

  Εδώ δεν λένε κουβέντα για κούρεμα, μόνο για επιμήκυνση.

  Και ρωτάω:

  Έχω χρέος 200.000 και λόγω ύφεσης έμεινα με εισόδημα 1000 ευρώ. Έστω ότι με βάζει να πληρώσω 400 ευρώ το μήνα.

  Αμέσως έχω μπροστά μου 500 μήνες δόσεων, δηλ. κοντά 42 χρόνια , με την παραδοχή ότι το χρέος είναι άτοκο. Αν βάλεις και τόκους, δεν αποπληρώνεται ποτέ!

  Ποιος δουλεύει ποιον τώρα;

 • morris47

  Μυστική έκθεση για κούρεμα όλων των δανείων
  http://troktiko.eu/2012/02/mustiki-ekthesh-gia-kourema-olon-ton-daneion-2/
  kalimera sas 

 • GEORGE M

  Ελα ντέ! Αν είναι να πληρώνω για όλη μου τη ζωή καλύτερα να μην πληρωνω τιποτα για εικοσι χρονια και μετα να είμαι ενταξει και να εχουν ολα διαγραφει. Ουτως η άλλως είτε με το Ν3869/10 είτε ακόμα και απο μόνες τους οι κωλοτραπεζες θα αναγκαστουν να κανουν μικροτερο η μεγαλύτερο κουρεμα. 

 • PA

  Οσο οι τραπεζες συνεχιζουν να μαζευουν το χρημα της ελληνικης αγορας και να το βγαζουν εξω με τον ενα η τον αλλο τροπο δεν αξιζει να ασχολειται κανεις μαζι τους.
  Αυτη η μονοπλευρη αγκυλωτικη εισπρακτικη συμπεριφορα τους δεν μπορει να δωσει λυσεις στην οικονομια και επειδη ειναι κατα κανονα και δια νομου οι μοναδικοι διακινητες χρηματος απο την ΕΚΤ προς την κοινωνια οδηγουν απο μονες τους τον εαυτο τους σε ασφυξια γιατι αν ειναι να παρουν πισω χρημα με τοκο πρεπει να βοηθησουν την αναπτυξη.
  Αρνουνται πεισματικα να το κανουν και ειναι νομοτελειακο η να πτωχευσουν η να κρατικοποιηθουν με τις πρακτικες που ακολουθουν.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>