Ανάσα σε (αδαείς) δανειολήπτες από το ΤΤ

Με χαμηλές επισφάλειες, με διατήρηση έστω και μικρής χορηγητικής ρευστότητας και με ευνοϊκές ρυθμίσεις δανείων για τη διευκόλυνση κάθε κατηγορίας δανειοληπτών απαντά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην κρίση.

Συγκεκριμένα, το ΤΤ εξακολουθεί να διατηρεί χαμηλό ποσοστό επισφαλειών και υψηλό δείκτη κάλυψης δανείων, ενώ παράλληλα, ακολουθώντας κοινωνική πολιτική έχει προχωρήσει και σε διευκολύνσεις δανειοληπτών.

«Ο χαμηλός δείκτης καθυστερούμενων δανείων σε σχέση με το υψηλό ποσοστό κάλυψης δανείων σε καθυστέρηση, σαφώς υψηλότερο έναντι του ευρύτερου τραπεζικού κλάδου, διαμορφώνουν για το ΤΤ εικόνα αντοχής», δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΤ, Κλέων Παπαδόπουλος, σε ανασκόπηση των οικονομικών αποτελεσμάτων εννιαμήνου της Τράπεζας.

Παράλληλα, το ΤΤ, επιλέγοντας κοινωνική πολιτική έχει προχωρήσει σε σημαντικές ρυθ7μίσεςι των δανείων των εργαζόμενων στο δημόσιο τομέα. Οι διευκολύνσεις αφορούν μείωση δόσεων, παράταση χρόνου διάρκειας δανείου, περίοδο χάριτος χωρίς καταβολή ή με καταβολή μόνο των τόκων. Ανάλογες ρυθμίσεις πραγματοποιεί στις οφειλές των υπόλοιπων δανειοληπτών του.

Επιπλέον, βρίσκεται σε εξέλιξη το πρόγραμμα «Προστατεύω τους ανέργους» για την κατηγορία εκείνη των πολιτών που πλήττεται περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα και θα ισχύει έως τον Απρίλιο του 2012 τουλάχιστον.

www.voria.gr

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Ανάσα σε (αδαείς) δανειολήπτες από το ΤΤ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *