Ανεξαρτητοποιήθηκε η Άρια Αγάτσα

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Άριας Αγάτσα, έφτασε  στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

Η γνωστή δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 2009. Οι λόγοι που την οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση δεν έχουν ακόμη γνωστοί.

Στη λιτή δήλωσή της προς τον κ. Πετσάλνικο η κα Αγάτσα γνωστοποιεί απλώς ότι «αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και ανεξαρτητοποιούμε».

2 σχόλια σχετικά με το “Ανεξαρτητοποιήθηκε η Άρια Αγάτσα”

  1. Ένα ένα τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει.

    Πολλοί φοβούνται ότι σε λίγο δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν καθόλου στους δρόμους και προσπαθούν να διαφοροποιηθούν την τελευταία στιγμή.

    Αφού φυσικά πρώτα ψήφισαν ΝΑΙ σε ΟΛΑ, “σώζοντας την πατρίδα”.

     

  2. Δεν μπορούν να μαζέψουν υποψήφιους ο δε Σαχλαμάρας με τους ανοιξιάτικους έχει μετατρέψει τη συγγρού σε Ρινγκ και γίνεται το έλα να δεις και σήκω φύγε, οι εκλογές θα έχουν απ’ ότι φαίνεται, ΑΊΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ.
    ένας φίλος ναυτικός μου έλεγε αν θες δεις πόσα ποντίκια έχει ένα σκάφος μόνο αν το βουλιάξεις θα δεις είναι τα πρώτα που θα φύγουν. 
    θα τον τρελάνουμε τον ήλιο σίγουρα ναι. Η Διαμαντόπουλου μιλάει και τρέμει η φωνούλα της την άκουσα σήμερα στη βουλή που απαντούσε στον Πάνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *