Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
 • arjangerben@gmail.com on Forum: Γενική συζήτηση 12Προσφέρω δάνειο
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
Minilink

Ανεξαρτητοποιήθηκε η Άρια Αγάτσα

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Άριας Αγάτσα, έφτασε  στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

Η γνωστή δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του 2009. Οι λόγοι που την οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση δεν έχουν ακόμη γνωστοί.

Στη λιτή δήλωσή της προς τον κ. Πετσάλνικο η κα Αγάτσα γνωστοποιεί απλώς ότι «αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και ανεξαρτητοποιούμε».


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Ανεξαρτητοποιήθηκε η Άρια Αγάτσα

 • begar

  Ένα ένα τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι που βουλιάζει.

  Πολλοί φοβούνται ότι σε λίγο δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν καθόλου στους δρόμους και προσπαθούν να διαφοροποιηθούν την τελευταία στιγμή.

  Αφού φυσικά πρώτα ψήφισαν ΝΑΙ σε ΟΛΑ, “σώζοντας την πατρίδα”.

   

 • ipnos-29

  Δεν μπορούν να μαζέψουν υποψήφιους ο δε Σαχλαμάρας με τους ανοιξιάτικους έχει μετατρέψει τη συγγρού σε Ρινγκ και γίνεται το έλα να δεις και σήκω φύγε, οι εκλογές θα έχουν απ’ ότι φαίνεται, ΑΊΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ.
  ένας φίλος ναυτικός μου έλεγε αν θες δεις πόσα ποντίκια έχει ένα σκάφος μόνο αν το βουλιάξεις θα δεις είναι τα πρώτα που θα φύγουν. 
  θα τον τρελάνουμε τον ήλιο σίγουρα ναι. Η Διαμαντόπουλου μιλάει και τρέμει η φωνούλα της την άκουσα σήμερα στη βουλή που απαντούσε στον Πάνο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>