Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

”Απέτυχε το κούρεμα – Αναπόφευκτη η χρεοκοπία”

Η γερμανική Handelsblatt, με πληροφορίες από τραπεζικές πηγές, γράφει πως υπολείπεται των στόχων η συμμετοχή στο PSI και συνεπώς γίνεται μονόδρομος η τεχνική ελληνική χρεοκοπία.

Στο δημοσίευμα της έγκριτης γερμανικής εφημερίδας, υψηλόβαθμα μεν ανώνυμα δε, τραπεζικά στελέχη αποκαλύπτουν πως η συμμετοχή στο κούρεμα δεν είναι η επιθυμητή και συνεπώς η χώρα μας αναγκαστικά θα καταφύγει στην υποχρεωτική διαγραφή χρέους για όσους κατέχουν ελληνικά ομόλογα και αρνούνται το κούρεμα.

Το δημοσίευμα έκανε αμέσως αίσθηση και ιδίως μάλιστα από τη στιγμή που η ΕΚΤ και η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα απέφυγαν να το σχολιάσουν.

Πάντα κατά τη Handelsblatt εαν η Ελλάδα κάνει υποχρεωτικό το κούρεμα τότε ως άμεση συνέπεια οι διεθνείς οίκοι θα την υποβαθμίσουν σε καθεστώς χρεοκοπίας.

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>