Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Απίστευτο! Απειλείται με υποβάθμιση η Deutsche Bank

Καταρρέει ότι θεωρούσαμε ”σίγουρο” αφού σύμφωνα με την Deutsche Welle, ο διεθνής οίκος Fitch έχει βάλει στο μικροσκόπιο του 12 τράπεζες μεταξύ των οποίων κολοσσοί όπως η Deutsche Bank, η αγγλική Barclays και οι γαλλικές BNP Paribas και Societe General.

Ο οίκος Fitch ”πατάει” την απειλή για υποβάθμιση στο επιχείρημα ”το επιχειρηματικό μοντέλο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων τις καθιστά ευάλωτες στις αυξανόμενες δυσκολίες”.

Πως αντιμετωπίζει ο οίκος το ότι οι τράπεζες που απειλεί είναι οι μεγαλύτερες στον κόσμο;
”Η νεότερη ιστορία δείχνει ωστόσο ότι ακόμα και μεγάλες τράπεζες μπορεί να καταρρεύσουν.Οι σημερινοί κίνδυνοι έχουν μεγάλες ομοιότητες με εκείνους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008”.

Την ίδια ώρα η Fitch υποβάθμισε κατά μία μονάδα δύο γερμανικές τράπεζες, την Landesbank Berlin και την Berlin-Hannoversche Hypothekenbank.

Όμως ο διεθνής οίκος δεν σταματάει εδώ αφού τα ”βάζει” και με τις αμερικανικές τράπεζες, εκτιμώντας ως ”αρνητικές τις προοτικές” για την Goldman-Sachs και Morgan Stanley, ενώ αρνητικές χαρακτηρίζονται οι προοπτικές ακόμα και για την Bank of America.
Προς το παρόν έξω από το ”χορό” μένουν δύο μεγάλες αμερικανικές τράπεζες: η Citygroup και η JPMorgan.

Και όλα αυτά μετά τις υποβαθμίσεις της ελβετικής UBS, αλλά και των βρετανικών Lloyds Banking Group και Royal Bank of Scotland αλλά και του χαρακτηρισμού ως αρνητικές προοπτικές ακόμα και για την Ελβετική Credit Suisse!

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>