Απείλησαν έναν πτωχευμένο λαό ότι θα …πτωχεύσει!

Γράφει ο Μάνος Μ.

14 ώρες τάχα διαπραγματευόταν! Μας είπαν ελαφρύναμε το χρέος. Δε μας  είπαν ότι θα μας εξαθλιώσουν για να φτάσουμε σε επίπεδα χρέους του 2009! Το megalo κανάλι μιλά για συμφωνία – ανάσα (τους αρέσουν τα βραστά αυγά φαίνεται).

Απείλησαν έναν λαό που κατά σημαντικό μέρος, δεν έχει να αγοράσει γάλα, τρώει από τα σκουπίδια, ότι αν δεν επιτυγχανόταν η συμφωνία υποδούλωσης της χώρας, δε εισάγαμε τρόφιμα. Ένας που τρώει από τα σκουπίδια, τον ενδιαφέρει αν θα έχει γάλα το σούπερ μάρκετ;

Είπαν δε θα έχουμε καύσιμα. Τα αεροπλάνα, η αστυνομία και ο στρατός γενικά που δεν έχουν καύσιμα, τα νοικοκυριά της Μακεδονίας και της Θράκης (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΟΜΗ), που ή δε βάζουν πετρέλαιο ή βάζουν με δανεικά, έχουν κανέναν τέτοιο φόβο; ΟΧΙ!

Άρα, ποιον πείθουν για τα περι χρεοκοπίας, ας πουν τουλάχιστον ότι δε θέλουν να χρεοκοπήσουμε de jure, γιατί ο λαός είμαστε de facto χρεοκοπημένοι. Και αυτοί οι ανθρώποι κυκλοφορούν ελεύθεροι δημαγωγώντας, όταν ο Σιράκ δικάστηκε για αδικήματα που διέπραξε επί δημαρχίας του, όταν  επί Μπερλουσκόνι η Μίλαν έπεσε κατηγορία, όταν  σε Ιρλανδία, Ισπανία Πορτογαλία, τους χαρακτήριζαν οι δημοσιογράφοι δωσίλογους και έπεφταν οι εξουσίες τους στο εξάμηνο μέσα.

Και κάτι τελευταίο: Από τη στιγμή που θα έχω 15 ξένους υπερυπουργούς, τί τους θέλω τους 300 να τους χρυσοπληρώνω, με 5000 φανερά, χώρια τα από πίσω (μίζες κ.λ.π.)

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΑ!


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Απείλησαν έναν πτωχευμένο λαό ότι θα …πτωχεύσει!

 • 22/02/2012, 22:27
  Permalink

  Φίλε Μάνο, στην Ελλάδα έχουμε το Γουδί απλά ακόμα δεν έχει μπει το σχέδιο σε λειτουργία διότι τα παιδιά πληρώνουν με το αίμα και τη σάρκα του Ελληνικού Λαού στο όνομα κάποιας κυρίας που αν θυμάμαι καλά την λένε Ελληνική Δημοκρατία ή κάτι τέτοιο.
  Όταν ο λαός βγει από την υπνωτική νάρκη τότε σίγουρα θα ζητήσει να “φάει” και λόγο της αδυναμίας που έχει στα ψημένα βλέπω να σουβλίζει πολιτικούς…

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.