Απείλησαν έναν πτωχευμένο λαό ότι θα …πτωχεύσει!

Γράφει ο Μάνος Μ.

14 ώρες τάχα διαπραγματευόταν! Μας είπαν ελαφρύναμε το χρέος. Δε μας  είπαν ότι θα μας εξαθλιώσουν για να φτάσουμε σε επίπεδα χρέους του 2009! Το megalo κανάλι μιλά για συμφωνία – ανάσα (τους αρέσουν τα βραστά αυγά φαίνεται).

Απείλησαν έναν λαό που κατά σημαντικό μέρος, δεν έχει να αγοράσει γάλα, τρώει από τα σκουπίδια, ότι αν δεν επιτυγχανόταν η συμφωνία υποδούλωσης της χώρας, δε εισάγαμε τρόφιμα. Ένας που τρώει από τα σκουπίδια, τον ενδιαφέρει αν θα έχει γάλα το σούπερ μάρκετ;

Είπαν δε θα έχουμε καύσιμα. Τα αεροπλάνα, η αστυνομία και ο στρατός γενικά που δεν έχουν καύσιμα, τα νοικοκυριά της Μακεδονίας και της Θράκης (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΟΜΗ), που ή δε βάζουν πετρέλαιο ή βάζουν με δανεικά, έχουν κανέναν τέτοιο φόβο; ΟΧΙ!

Άρα, ποιον πείθουν για τα περι χρεοκοπίας, ας πουν τουλάχιστον ότι δε θέλουν να χρεοκοπήσουμε de jure, γιατί ο λαός είμαστε de facto χρεοκοπημένοι. Και αυτοί οι ανθρώποι κυκλοφορούν ελεύθεροι δημαγωγώντας, όταν ο Σιράκ δικάστηκε για αδικήματα που διέπραξε επί δημαρχίας του, όταν  επί Μπερλουσκόνι η Μίλαν έπεσε κατηγορία, όταν  σε Ιρλανδία, Ισπανία Πορτογαλία, τους χαρακτήριζαν οι δημοσιογράφοι δωσίλογους και έπεφταν οι εξουσίες τους στο εξάμηνο μέσα.

Και κάτι τελευταίο: Από τη στιγμή που θα έχω 15 ξένους υπερυπουργούς, τί τους θέλω τους 300 να τους χρυσοπληρώνω, με 5000 φανερά, χώρια τα από πίσω (μίζες κ.λ.π.)

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Απείλησαν έναν πτωχευμένο λαό ότι θα …πτωχεύσει!”

  1. Φίλε Μάνο, στην Ελλάδα έχουμε το Γουδί απλά ακόμα δεν έχει μπει το σχέδιο σε λειτουργία διότι τα παιδιά πληρώνουν με το αίμα και τη σάρκα του Ελληνικού Λαού στο όνομα κάποιας κυρίας που αν θυμάμαι καλά την λένε Ελληνική Δημοκρατία ή κάτι τέτοιο.
    Όταν ο λαός βγει από την υπνωτική νάρκη τότε σίγουρα θα ζητήσει να “φάει” και λόγο της αδυναμίας που έχει στα ψημένα βλέπω να σουβλίζει πολιτικούς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *