Αποκάλυψη απο κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ: “Θα αναγκαστούμε να συγκυβερνήσουμε με το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος”

Είναι τελειωμένο το θέμα συγκυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ ο οποίος είναι πολύ κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, μας αποκάλυψε σε μια off-the-record συζήτηση οτι η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευχτη και θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές.

“Με τα ποσοστά που θα λάβουμε στις εκλογές, δεν μας φτάνει ούτε η Ντόρα, ούτε το ΛΑΟΣ για να κυβερνήσουμε! Αναγκαστικά θα συμπράξουμε με το ΠΑΣΟΚ για να “επιβιώσουμε” πολιτικά και να περάσουμε όλες τις μεταρρυθμίσεις κάτι που άλλωστε επιθυμούν και οι εταίροι μας!”

Μάλιστα δεν παρέλειψε να εκτιμήσει οτι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς με αντιπρόεδρο τον Βαγγέλη Βενιζέλο τονίζοντας οτι δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει σε αυτή την θέση ο Λουκάς Παπαδήμος.

Όσο για τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά που απέκλεισε οποιοδήποτε ενδεχόμενο για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Ο κορυφαίος πολιτικός της ΝΔ μας απάντησε με ενα πλατύ χαμόγελο!
Μάλλον θα θυμήθηκε το παρελθόν και τις δεκάδες οπισθοκυβήσεις του πρόεδρου του!

Η δικιά μας απορία: Είναι σίγουροι εκεί στη Συγγρού οτι η σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές θα τους φτάσει για να κυβερνήσουν;;; Πολύ αμφιβάλλουμε!

tro-ma-ktiko.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.