Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Αποσύρονται συνεχώς οι καταθέσεις, αιμορραγούν οι τράπεζες

Οι Έλληνες καταθέτες αποσύρουν συστηματικά τα χρήματά τους από τις τράπεζες, μετά το ξέσπασμα της οικονομικής ύφεσης, με αποτέλεσμα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα να χάνει περισσότερα από 50 δισ. ευρώ από τα υπόλοιπά του αντιμετωπίζοντας τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας.

Σύμφωνα με την "Καθημερινή", η μείωση των καταθέσεων στην Ελλάδα από τον Αύγουστο του 2009 έως και τον Αύγουστο του 2011, ξεπέρασε το 20%, όταν στην Πορτογαλία οι καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 12,2% ενώ στην Ισπανία διαπιστώθηκε οριακή αύξηση κατά 0,8%.

Στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δείχνουν ότι οι κατά κεφαλήν καταθέσεις περιορίστηκαν τον Αύγουστο στις 16.796 ευρώ και κατατάσσουν την Ελλάδα αμέσως πριν από τη Σλοβενία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Εσθονία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Λιθουανία, τη Λετονία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Αποσύρονται συνεχώς οι καταθέσεις, αιμορραγούν οι τράπεζες

  • Labis

    Ετσι, να τα πάρουν όλοι σπίτι τους και να κάθονται μετά να παίζουν με τα μολύβια και να βγάζουν Δάνεια μεταξύ τους οι υπάλληλοι για να περνάει η ώρα! Τους έβγαλα Δ.Π (Δέν Πληρώνω) και εγώ και θα τους Κοινοποιήσω επίσημα πλέον απο αύριο (ΕΕΕΕΕΕρε, κλάμααααα!), να πάνε στο καλό και να μας γράφουν…Αρκετά Αιμορραγήσαμε και εμείς, σειρά τους τώρα…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>