Αποχωρεί η ΝΔ από τη συζήτηση για το φορολογικό λόγω νέων χαρατσιών στα ακίνητα

Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης κατηγορεί το Υπουργείο Οικονομικών πως “με όχημα τα ακίνητα, επιβάλει ένα νέο χαράτσι, με το οποίο η ΝΔ διαφωνεί”.

Αποχωρεί από το διάλογο για το φορολογικό η ΝΔ, καταγγέλλοντας το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως ως υπουργός Οικονομικών προχώρησε σε νέα χαράτσια για τα ακίνητα, χαράτσια της τελευταίας στιγμής για τα οποία η ΝΔ δεν είχε ποτέ ενημερωθεί.

Με διάταξη στο νομοσχέδιο, που μόλις κατατέθηκε στη Βουλή, θεωρεί ως τεκμήριο τους πρόσφατα τακτοποιηθέντες ημιυπαίθριους χώρους. “Η απόφαση αυτή, που ελήφθη εν αγνοία μας -η τελευταία που πήρε ο κ. Βενιζέλος πριν εγκαταλείψει το υπουργείο- ναρκοθετεί το διάλογο για ένα νέο φορολογικό σύστημα”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Βρούτσης, ξεκαθαρίζοντας πως η ΝΔ πλέον αποχωρεί από το διάλογο, “τον οποίο το ΠΑΣΟΚ έχει μετατρέψει σε απόπειρα εμπαιγμού, καθώς έως σήμερα δεν έχει καταθέσει καμία απολύτως πρόταση, διάλογο που δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε”.

www.newsit.gr

4 σχόλια σχετικά με το “Αποχωρεί η ΝΔ από τη συζήτηση για το φορολογικό λόγω νέων χαρατσιών στα ακίνητα”

    1.  Ας πάψει ο κόσμος να φερεται σαν μαλάκας πλέον. Πρώτα τους είπαν να τα τακτοποιήσουν για να έχουν ωφέλη και μετά τους πετάνε τον έξτρα φόρο. Εκτός ότι αυτό είναι απάτη αυτόμετα συνεπάγεται την  παντελή έλειψη εμπιστοσύνης που κάποιος λογικός και σώφρων άνθρωπος πρέπει να έχει απέναντι σε ένα τετοιο κράτος. Εξ επίτηδες ( εκτός και εάν είναι τόσο ηλήθιοι) αυτοι που κυβερνούν  κάνουν ένα πολίτη που δεν θα εμπιστεύται το κρατος και θα κοιτά να το κλέψει.
      Το ίδιο είχε γίνει και το 2008 με τα αυτοκίνητα του μεγάλου κυβισμού ,μειώσαν ένα παράλογο τέλος ταξιμόμισης που δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη και προτείναν στον κόσμο να τα αγοράσει ( για να κινηθεί η αγορά) , μόλις ο προβατόκοσμος, ο ευπιστος και αδαής …ο μαλάκας…τα αγόρασε με το που μπήκε ο νέος χρόνος τους αλλάξαν τα φώτα στους φόρους και διπλασίασαν τα τέλη κυκλοφορίας….
       γνωστή η τακτική των πονηρών , τι παριμένατε δλδ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *