Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Από «δημόσια πρόσωπα» φυγαδεύτηκαν 16 δισ.ευρώ

Ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε για την πρωτοβουλία που πήρε τα μέλη της κυβέρνησης να γίνουν διασταυρώσεις στοιχείων ώστε να εντοπιστούν οι «διαρροές» ποσών προς το εξωτερικό

Περί τα 16 δισ. ευρώ βγήκαν από την χώρα την διετία 2010-2011 και αφορούν εν γένει δημόσια πρόσωπα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από τους ελέγχους της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων εντοπίστηκε ότι το από το συνολικό ποσό των χρημάτων που «έφυγαν» από την χώρα που ανέρχεται σε 16 δισ. ευρώ, ποσοστό 9% βρήκε «διέξοδο» στην Ελβετία. Η μεταφορά κεφαλαίων φαίνεται να έγινε από εν γένει δημόσια πρόσωπα, μεταξύ των οποίων πρώην βουλευτές, ίσως και ένα εν ενεργεία μέλος του Κοινοβουλίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού Συμβουλίου, ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε για την πρωτοβουλία που πήρε τα μέλη της κυβέρνησης να γίνουν διασταυρώσεις στοιχείων ώστε να εντοπιστούν οι «διαρροές» ποσών προς το εξωτερικό.

www.voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>