Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Αυτοπυρπολύθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Δύο απελπισμένοι άνδρες προσπάθησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Ο ένας ήταν άνεργος κι ο άλλος απλήρωτος επι μήνες…

Πρόκειται για έναν 58χρονο Ιταλό κι έναν 27χρονο μετανάστη.

Ο 58χρονος οικοδόμος που αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από την υπηρεσία είσπραξης φόρων στην Μπολόνια, τον τελευταίο καιρό είχε μείνει άνεργος. Την περασμένη εβδομάδα έλαβε ειδοποιητήριο από το υπουργείο Οικονομικών της Ρώμης, με το οποίο, η αρμόδια υπηρεσία του κοινοποίησε ότι είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο ύψους 105.000 ευρώ.

Ο Ιταλός οικοδόμος σήμερα στάθμευσε το αυτοκίνητό του μπροστά από τα γραφεία της υπηρεσίας είσπραξης φόρων και πλησίασε, πεζός, στην είσοδο των γραφείων, όπου αυτοπυρπολήθηκε αφού περιλούστηκε με βενζίνη. Ένας αλλοδαπός ο οποίος βρισκόταν κοντά του προσπάθησε να τον βοηθήσει και να σβήσει τις φλόγες με την μπλούζα του. Μετά από λίγα λεπτά, κατέφθασε ασθενοφόρο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε όλο του το σώμα και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Σε τρεις διαφορετικές επιστολές που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του, ο απελπισμένος οικοδόμος προσπαθεί να εξηγήσει την πράξη του: «είμαι ένας άνθρωπος που πλήρωνε πάντα τους φόρους που όφειλε στο κράτος. Τώρα, όμως, δεν αντέχω άλλο», έγραψε, μεταξύ άλλων, στις επιστολές αυτές.

Φίλοι του και συνάδελφοι που μίλησαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σημείωσαν ότι «πρόκειται για ακούραστο και πολύ εργατικό άνθρωπο, που είχε υποστεί μεγάλο πλήγμα από την οικονομική κρίση».

Στη Βερόνα ένας άλλος οικοδόμος, 27 ετών, αλλοδαπός, μετανάστης από το Μαρόκο, επίσης αυτοπυρπολήθηκε. Η κατάστασή του είναι σοβαρή –φέρει εγκαύματα στα πόδια και στο κεφάλι– ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία. Ο Mαροκινός εργάτης δεν πληρωνόταν από τον περασμένο Νοέμβριο.

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Αυτοπυρπολύθηκαν λόγω οικονομικών προβλημάτων!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>