Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
Minilink

Α.Σαμαράς: “Υπογράφω τη δήλωση”! Τα δίνει όλα στη τρόϊκα: Επικουρικές και αντικειμενικές αξίες!

Σε κατάσταση αποσύνθεσης αρχίζει να περιέρχεται η ΝΔ με τα πρώτα μηνύματα από τις δημοσκοπήσεις που έρχονται να είναι αρνητικά (25-28%), αλλά τα χειρότερα φαίνεται ότι έπονται, αφού ο Α.Σαμαράς πραγμστικά «στριμωγμένος στο τοίχο δείχνει έτοιμος, ακόμα και να υπογράψει την δήλωση νομιμοφροσύνης που του ζητά ταπεινωτικά η τρόϊκα.

Μια τέτοια κίνηση φυσικά θα πυροδοτήσει επιπλέον εσωστρέφεια και αποτελέσει το «καρφί στο φέρετρο» των φιλοδοξιών για αυτοδυναμία και θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην πολιτική κίνηση των διαγραμμένων.

Τουλάχιστον άλλοι πέντε βουλευτές της ΝΔ είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν. Αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι μπορεί αυτή η μεταμόρφωση της ΝΔ από «πεντάμορφη» σε «μνημονιακό τέρας», μπορεί να πάει 100% χαμένη καθώς πλέον η τρόϊκα είναι βαθιά διχασμένη ως προς την συνταγή που πρέπει να ακολουθηθεί για την Ελλάδα.

Στο Eurogroup έχουν κατατεθεί από τους αρμόδιους νομικούς οίκους επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η συμφωνία του PSI και να αρχίσει να υλοποιείται στις προβλεπόμενες ημερομηνίες εάν προηγουμένως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εγκρίσεις της συμφωνίας από τα εθνικά κοινοβούλια, ενώ  η έκθεση βιωσιμότητας του ΔΝΤ διαφέρει από εκείνη της Κομισιόν κατά 10 μονάδες του ΑΕΠ στην προβολή τους για το 2020. Δηλαδή αποκλείει το 120%  σε σχέση με το ΑΕΠ και το τοποθετεί εγγύτερα στο 130% παρά την καταστροφή που έχει επέλθει.

Τα παραπάνω σημαίνουν πολύ ότι μπορεί να μην εγκριθεί ποτέ το πακέτο του δανείου των 130 δις. ευρώ, ή να μην εκταμιευθεί ποτέ στο μεγαλύτερο  μέρος του.

Πάντως στη ΝΔ  ή σε ότι έχει απομείνει από την ΝΔ, ο Α.Σαμαράς αποφάσισε να υπογράψει την δήλωση «πιστότητας» στο Μνημόνιο («Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Αντώνης» διερωτήθηκε παλαιός κοινοβουλευτικός στο περιστύλιο της Βουλής σήμερα το πρωί).

Επίσης υποχωρεί και στο θέμα των επικουρικών συντάξεων! Ακόμη και για το θέμα της αύξησης των αντικειμενικών αξιών όμως που προβλέπεται σαφώς από το μνημόνιο υπάρχει υπαναχώρηση της ΝΔ.

Το πιο φοβερό είναι ότι έχει μεγάλες πιέσεις για την ημερομηνία των εκλογών:
Οι Ευρωπαίοι απαιτούν να παραταθεί ο χρόνος των εκλογών και να μην γίνουν τον Απρίλιο!
Η λειψανδρία στελεχών, ανάγκασε τον Α.Σαμαρά να ενεργοποιήσει τον Ε.Μεϊμαράκη και τον Α.Κόντο που είχαν απενεργοποιηθεί λόγω σκανδάλων, ο πρώτος των υποβρυχίων και ο δεύτερος του Βατοπεδίου.

Σε λίγο θα ψάχνουν στελέχη στα … νεκροταφεία!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>