Α.Σαμαράς: “Υπογράφω τη δήλωση”! Τα δίνει όλα στη τρόϊκα: Επικουρικές και αντικειμενικές αξίες!

Σε κατάσταση αποσύνθεσης αρχίζει να περιέρχεται η ΝΔ με τα πρώτα μηνύματα από τις δημοσκοπήσεις που έρχονται να είναι αρνητικά (25-28%), αλλά τα χειρότερα φαίνεται ότι έπονται, αφού ο Α.Σαμαράς πραγμστικά «στριμωγμένος στο τοίχο δείχνει έτοιμος, ακόμα και να υπογράψει την δήλωση νομιμοφροσύνης που του ζητά ταπεινωτικά η τρόϊκα.

Μια τέτοια κίνηση φυσικά θα πυροδοτήσει επιπλέον εσωστρέφεια και αποτελέσει το «καρφί στο φέρετρο» των φιλοδοξιών για αυτοδυναμία και θα δώσει μεγαλύτερη δυναμική στην πολιτική κίνηση των διαγραμμένων.

Τουλάχιστον άλλοι πέντε βουλευτές της ΝΔ είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν. Αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι μπορεί αυτή η μεταμόρφωση της ΝΔ από «πεντάμορφη» σε «μνημονιακό τέρας», μπορεί να πάει 100% χαμένη καθώς πλέον η τρόϊκα είναι βαθιά διχασμένη ως προς την συνταγή που πρέπει να ακολουθηθεί για την Ελλάδα.

Στο Eurogroup έχουν κατατεθεί από τους αρμόδιους νομικούς οίκους επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει η συμφωνία του PSI και να αρχίσει να υλοποιείται στις προβλεπόμενες ημερομηνίες εάν προηγουμένως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εγκρίσεις της συμφωνίας από τα εθνικά κοινοβούλια, ενώ  η έκθεση βιωσιμότητας του ΔΝΤ διαφέρει από εκείνη της Κομισιόν κατά 10 μονάδες του ΑΕΠ στην προβολή τους για το 2020. Δηλαδή αποκλείει το 120%  σε σχέση με το ΑΕΠ και το τοποθετεί εγγύτερα στο 130% παρά την καταστροφή που έχει επέλθει.

Τα παραπάνω σημαίνουν πολύ ότι μπορεί να μην εγκριθεί ποτέ το πακέτο του δανείου των 130 δις. ευρώ, ή να μην εκταμιευθεί ποτέ στο μεγαλύτερο  μέρος του.

Πάντως στη ΝΔ  ή σε ότι έχει απομείνει από την ΝΔ, ο Α.Σαμαράς αποφάσισε να υπογράψει την δήλωση «πιστότητας» στο Μνημόνιο («Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ο Αντώνης» διερωτήθηκε παλαιός κοινοβουλευτικός στο περιστύλιο της Βουλής σήμερα το πρωί).

Επίσης υποχωρεί και στο θέμα των επικουρικών συντάξεων! Ακόμη και για το θέμα της αύξησης των αντικειμενικών αξιών όμως που προβλέπεται σαφώς από το μνημόνιο υπάρχει υπαναχώρηση της ΝΔ.

Το πιο φοβερό είναι ότι έχει μεγάλες πιέσεις για την ημερομηνία των εκλογών:
Οι Ευρωπαίοι απαιτούν να παραταθεί ο χρόνος των εκλογών και να μην γίνουν τον Απρίλιο!
Η λειψανδρία στελεχών, ανάγκασε τον Α.Σαμαρά να ενεργοποιήσει τον Ε.Μεϊμαράκη και τον Α.Κόντο που είχαν απενεργοποιηθεί λόγω σκανδάλων, ο πρώτος των υποβρυχίων και ο δεύτερος του Βατοπεδίου.

Σε λίγο θα ψάχνουν στελέχη στα … νεκροταφεία!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.