Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
 • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
Minilink

Γιατί θα αναβληθούν οι εκλογές του Μαϊου

Σχόλια απο Αθανασόπουλο Περικλή

Τα ζητήματα με τα οποία θέλουν οι Γερμανοί να «τελειώνουν» στη χώρα μας με την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν φοβούμενοι μήπως αφυπνιστούν οι λαοί της Ευρώπης επειδή στη συνέχεια θα μας χρησιμοποιήσουν σαν παράδειγμα για να εκβιάσουν και άλλες μικρές χώρες είναι σημαντικά και πολύ σοβαρά όπως:

1. Οριστικοποίηση του PSI με νόμο.

2. Νομιμοποίηση των διαδικασιών εφαρμογής του PSI στην Ελλάδα με την ψήφιση η την «δημιουργία» σειράς εφαρμοστικών νόμων, έναν για κάθε υπουργείο, ώστε να μπορέσουν να ελέγξουν την λειτουργία του κράτους όπως περιγράφεται στο μνημόνιο,

3. Την οριοθέτηση της ΑΟΖ

4. Την δημιουργία της Εταιρείας εξόρυξης του Ορυκτού πλούτου της Ελλάδας και την στελέχωσή της καθώς και την υπογραφή των συμβάσεων.

5. Την οριστικοποίηση του τρόπου διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου ( έγινε μόνο για τον ΟΕΚ και ΟΕΕ δηλαδή 15 δις ευρώ).

6. Την «παραχώρηση» του Αεροδρομίου του Ελληνικού.

7. Την «παραχώρηση» των κρατικών επιχειρήσεων ΕΥΔΑΠ-ΟΠΑΠ-ΔΕΗ κλπ

8. Την οριστική νομιμοποίηση των Αλλοδαπών, ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.

9. Την διεθνοποίηση της παρασυνοριακής βιομηχανικής ζώνης.

10. Την οριστικοποίηση σε όρια έκρηξης του εργασιακού μισθολογικού πλαισίου.

Επειδή δεν θα προλάβουν να ετοιμάσουν όλα αυτά τα νομοθετήματα, φοβούμενοι ότι στην επόμενη βουλή δεν θα έχουν τους δικούς τους ανθρώπους γιατί πολλοί από τους υπάρχοντες δεν θα εκλεγούν (ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ-ΝΤΑΛΑΡΑ- ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ-ΜΑΚΡΥΩΤΗΣ-ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ-ΡΟΒΛΙΑΣ-ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΞΥΝΙΔΗΣ…κλπ…).

Φοβούμενοι ότι δεν θα εκλεγούν και πολλοί επικρατείας και ότι δεν θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν την παραμονή του ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ σε μια νέα βουλή.

Από την μία οι πιέσεις από την Ευρώπη είναι αφόρητες για να τελειώνουν γιατί επείγονται να ξεκινήσουν να συντάσσουν και το Ευρωσύνταγμα και δεν θέλουν να αφήσουν το έργο στη μέση οπότε δεν θα τολμήσουν να ρισκάρουν να τροποποιήσουν την υπάρχουσα σύνθεση της βουλής.

Από την άλλη εάν παρατείνουν τις εκλογές κερδίζουν χρόνο για να τελειώνουν με τα παραπάνω αφού μονό με τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ θα καταφέρουν κάτι τέτοιο και μάλιστα σιγά-σιγά θα φανερώνεται ότι και τα υπάρχοντα κόμματα δεν έχουν καμία σοβαρή πρόταση να δείξουν.

Ο κίνδυνος ενός ενωμένου αριστερού μετώπου ώστε να διαλυθεί ο δικομματισμός ΠΑΣΟ-ΝΔ απεπέμφθει.

Θα κερδίσουν και χρόνο για να παρουσιάσουν καμιά ακόμα διαφθορά του δημοσίου ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις παραμυθιάζοντας τον λαό όπως στο ΙΚΑ Καλλιθέας και στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Θα έχουν λίγο χρόνο ακόμα να εξαγοράσουν νομικούς και δικηγόρους με αυξήσεις γιατί τους χρειάζονται στις εκλογές.

Τελειώνοντας, και ενώ είναι βέβαιο ότι όλα τα παραπάνω θα συμβούν, αυτό που θα προσπαθήσουν και είναι η μόνη τους ελπίδα να τα πετύχουν τους στόχους τους είναι η βοήθεια από τους αλλοδαπούς η οποία στην περίπτωση που θα ψηφίσουν και εφ’ όσον αξιοποιηθεί ολοσχερώς μπορεί να ελέγξει το 20-25% του εκλογικού σώματος.

Σε μία τέτοια περίπτωση συγκεντρωτικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα αγγίξουν το 60-65% και τελειώσαμε σαν λαός.

Γι αυτό όλοι το νου μας να μην ψηφίσουν οι αλλοδαποί , ακόμα και αύριο στις εκλογές για την ανάδειξη του μονουποψήφιου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ να μην επιτραπεί σε αλλοδαπούς να ψηφίσουν παρά μόνο αν εγκρίνεται από την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ κάθε τοπικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ

thoureios.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Γιατί θα αναβληθούν οι εκλογές του Μαϊου

 • Spiridio

  Η πορεία της Ευρώπης είναι προδιαγεγραμμένη εδώ και αρκετά χρόνια, με σαφέστατη ένταση υλοποίησης του σχεδίου την τελευταία τριετία. Είναι αυτή της φεντεροποίησης! Ηνωμένες Πολιτείες Ευρώπης … Το επιβάλλει το τεράστιο γεωπολιτικό παιχνίδι που εξελίσσεται, και έχει σχεδιαστεί.
  Εάν οι πολιτικοί συσχετισμοί στην Ευρώπη δεν αλλάξουν, από ένα στυγνό φιλελεύθερο, τραπεζο-κεφαλαιακό σύστημα σήμερα, σε ένα πραγματικά σοσιαλιστικό-ανθρώπινο μοντέλο, οι επιλογές της χώρας μας είναι μόνο δύο, και το μέλλον της προδιαγεγραμμένο, όσα άρθρα, προβληματισμοί, φιλοσοφίες, και αν διατυπωθούν στα ΜΜΕ.

  Πρώτον, η χώρα επιλέγει στις επερχόμενες εκλογές, πλήρη ρήξη με το παρελθόν, επιλέγοντας κυριολεκτικό σοσιαλισμό (εθνικό ή κομμουνιστικό, με τη διαφορά τους να εστιάζεται ΜΟΝΟ στο θέμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, και την εθνική ή διεθνοποιημένη εφαρμογή του σοσιαλισμού) και τραβώντας το δικό της δύσβατο και αβέβαιο δρόμο της δραχμής, της απομόνωσης, και της περιπέτειας.

  Δεύτερον, η κατάσταση στη χώρα παραμένει ως έχει, με αποτέλεσμα την πλήρη μετατροπή μας (πιλοτικό πρόγραμμα Ελλάδα)σε ομόσπονδο κρατίδιο των ΗΠΕ, με εκχώρηση κυριαρχίας του πλούτου μας και ισοπέδωση του ανθρώπου, και περεταίρω μετάδοση του μοντέλου αυτού στις άλλες χώρες των Ευρώπης.

  Και στις δύο επιλογές, οι αλλαγές που έρχονται στον τρόπο και την ποιότητα της ζωής όλων μας, θα είναι κατακλυσμίαιες!
  Όλα όσα ξέραμε, είχαμε μάθει, και θεωρούσαμε δεδομένα, ανήκουν στο παρελθόν. Προετοιμαστείτε συμπατριώτες!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>