Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δέκα κόμματα στη Βουλή δείχνει νέα δημοσκόπηση

Δέκα κόμματα θα έμπαιναν στη Βουλή αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της MRB για τη Realnews καθώς εκτός των κομμάτων που βρίσκονται ήδη στο κοινοβούλιο, θα έμπαιναν η ΔΗΜΑΡ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι Οικολόγοι, η Χρυσή Αυγή και η ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα η ΝΔ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 25,5%, το ΠΑΣΟΚ δεύτερο με 15,2% και ακολουθούν ΚΚΕ με 10,8%, ΣΥΡΙΖΑ με 9,9%, ΔΗΜΑΡ με 9,3%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8,8%, Οικολόγοι Πράσινοι με 3,8%, Χρυσή Αυγή με 3,3%, ΛΑΟΣ με 3,1% και ΔΗΣΥ με 3,1%.

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα του τόπου το 67,1% των πολιτών απάντησε «κανένα», το 17,1% Νέα Δημοκρατία και το 10,5% ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 20,5%, με τη ΝΔ να συσπειρώνεται σε ποσοστό 61,5% έναντι του ΠΑΣΟΚ που έχει ποσοστό συσπείρωσης 32%.

topontiki.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>