Δίνουν λεφτά τα ΑΤΜ των τραπεζών σήμερα;

Διαβάστε τι γράφει επωνύμως η αναγνώστρια του taxalia. Δεν το υιοθετούμε, επειδή δεν το τσεκάραμε οι ίδιοι, δεν θέλουμε να κινδυνολογούμε, αλλά το παραθέτουμε για να μας ενημερώσετε κι εσείς, αν έχετε παρόμοια εμπειρία. Αυτός είναι ο ρόλος των κοινωνικών δικτύων άλλωστε, η αλληλοενημέρωση. Χωρίς υπερβολές και ράδιο αρβύλα όμως. Επαναλαμβάνουμε ότι δεν υιοθετούμε το μήνυμα, πιθανώς να υπάρχουν άλλοι λόγοι και να μην είναι απαραίτητα κάτι περίεργο. Δείτε:

Αγαπητό taxalia,

Κάτι πολύ περίεργο συνέβη σήμερα και επειδή δεν έχω τα μέσα να το διερευνήσω περαιτέρω, είπα να απευθυνθώ στη συντακτική σας ομάδα. Προσπάθησα αρχικά να κάνω ανάληψη από Alpha Bank και μου έβγαλε “λυπούμαστε αλλά δεν μπορεί να πάρετε χρήματα αυτή τη στιγμή”. Λέω κι εγώ δεν θα έχει το κατάστημα χρήματα, δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει. Έτσι, κατευθύνθηκα προς την Πειραιώς της γειτονιάς, και προσπάθησα να βγάλω με την δική της κάρτα ανάληψης. Και εκεί μια από τα ίδια “λυπούμαστε αλλά δεν μπορείτε να βγάλετε χρήματα”. Έξω από την τράπεζα ήταν και άλλοι “πελάτες” που επίσης απορούσαν γιατί δεν μπορούν να βγάλουν χρήματα.

Πάω στη συνέχεια στην Εμπορική, να δω αν μέσω ΔΙΑΣ μπορεί να βγάλει. Το ίδιο ακριβώς μήνυμα και εκεί!!! Πάω και στην Εθνική, επίσης μέσω ΔΙΑΣ, και ούτε από εκεί βγάζει χρήματα!!! Τουτέστιν, μετά από τέσσερις τράπεζες δεν κατάφερα να βγάλω χρήματα. Δοκιμάστε το κι εσείς να δείτε αν μπορείτε να βγάλετε… Και αν μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αυτό ΛΟΓΙΚΑ…ευχαρίστως να ακούσω την εξήγηση. Γιατί εμένα το μυαλό μου πάει στο χειρότερο σενάριο: οι τράπεζες φοβούνται τα σημερινά αποτελέσματα και γι’ αυτό δεν δίνουν χρήματα… Μπορείτε να δημοσιεύεσετε αν θέλετε το μήνυμά μου, για να το δοκιμάσουν όσοι μπορούν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Εγώ το δοκίμασα στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να υπάρχει λογική εξήγηση….

 

taxalia.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.