Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δεκαεφτά χαράτσια σε 1 χρόνο – Οι Έλληνες έχασαν μισθούς, αυτοκίνητα, σπίτια, ζωές!

Σε αδυναμία πληρωμής των υπέρογκων φόρων που αποφάσισαν να τους επιβάλουν η κυβέρνηση και η τρόικα αναμένεται να βρεθούν εκατομμύρια Έλληνες, με αποτέλεσμα να σημειωθούν νέες σημαντικές υστερήσεις στα έσοδα του κράτους. 

Από τον τρέχοντα μήνα και μέχρι το τέλος του 2012, οι έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν έως και 17 χαράτσια-φωτιά! Εισφορές αλληλεγγύης, τέλη επιτηδεύματος, τέλος ακινήτων, έκτακτες εισφορές και άλλοι φόροι αναμένεται να αφαιρέσουν από τα ελληνικά νοικοκυριά πάνω από 13 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου του 2012. 

Όπως αναφέρει ο «Ελευθέρος Τύπος», ο κατάλογος με τα χαράτσια είναι τεράστιος, ενώ τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι περισσότεροι φορολογούμενοι είναι υπέρογκα και υπερβαίνουν κατά πολύ τις οικονομικές τους δυνατότητες. Έτσι εκτιμάται ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, για την κυβέρνηση να εισπράξει τα ποσά που προσδοκά.

www.greekmoney.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Δεκαεφτά χαράτσια σε 1 χρόνο – Οι Έλληνες έχασαν μισθούς, αυτοκίνητα, σπίτια, ζωές!

  • ipnos-29

    Αυτό που πραγματικά χάσαμε όλοι είναι την αξιοπρέπεια μας σαν λαός που είχε κερδίσει με αίμα την εκτίμηση και τον σεβασμό πολλών άλλων λαών. και συνεχίζουμε σε ένα τρελό κατήφορο που τελειωμό δεν έχει μιας και η χώρα έχει παραδοθεί στους δανειστές οι οποίοι θησαυρίζουν.
    Αναρωτιέμαι για πιο λόγο οι δανειστές μας θέλουν να μας σώσουν; ποιό είναι το κόστος; και ποιό το όφελος; 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>