Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δεντρόσπιτα αξίας 250.000 η νέα παγκόσμια τάση

Το πιο ακριβό δενδρόσπιτο βρίσκεται στην Αττική καθώς ένας συμπατριώτης μας δεν δίστασε να πληρώσει 250.000 ευρώ για ένα hi-tech δενδρόσπιτο αφού ήθελε να ζει σε ένα εντυπωσιακό κτίσμα που έχει κατασκευαστεί με αρχιτεκτονικό σχεδιασμό σε τέλεια αρμονία με τη φύση, αλλά και με όλα τα μοντέρνα κομφόρ!

Τα hi-tech δενδρόσπιτα αποτελούν την τελευταία παγκόσμια τάση επειδή θεωρούνται καταφύγια για να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν οι ιδιοκτήτες τους.

Δενδρόσπιτα με όλες τις ανέσεις, εξοπλισμένα παράλληλα με υψηλή τεχνολογία, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να είναι απόλυτα ασφαλείς. Κατασκευάζονται στη Βρετανία και η τιμή τους μπορεί να ξεπεράσει τα 250.000 ευρώ.

Και όπως δημοσιεύει η Espresso, το πιο ακριβό από αυτά και καλύτερα εξοπλισμένο με συστήματα ασφαλείας βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα, κάτι που παραδέχεται και ο διευθυντής της εταιρείας κατασκευής τους.

Ο Σάιμον Πέιν, διευθυντής της εταιρείας Blue Forest, η οποία κατασκευάζει τα πολυτελή σπίτια, έχει βοηθήσει παιδιά και ενήλικες να δημιουργήσουν δενδρόσπιτα όπως τα έχουν ονειρευτεί.

Μεταξύ άλλων, για παράδειγμα, έχει κατασκευάσει δενδρόσπιτο που θυμίζει το βασίλειο του Ρομπέν των Δασών, και βρίσκεται στο δάσος του Σέργουντ.

www.greekmoney.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

9 Σχόλια Δεντρόσπιτα αξίας 250.000 η νέα παγκόσμια τάση

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>