Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
 • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
Minilink

Δεν έγινε αποδεκτή η τροπολογία για την άρση απορρήτου των πολιτικών

Δεν έγινε αποδεκτή η τροπολογία των 90 βουλευτών, με την οποία προτεινόταν η άρση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των πολιτικών προσώπων κατά τις έρευνες των κρατικών οργάνων για την περιουσιακή τους κατάσταση και οικονομική τους δραστηριότητα. Η τροπολογία συζητήθηκε στο πλαίσιο του νομοσχεδίου για την επίσπευση του χρόνου απονομής της Δικαιοσύνης. Ο υπουργός Δικαιοσύνης παρέπεμψε το ζήτημα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου, όπως σημειώθηκε, απ’ την εκεί συζήτηση να προκύψει μια ολοκληρωμένη νομοθετική πρόταση, αντί να υιοθετήσει μια τροπολογία συνταχθείσα «εν θερμώ».

«Βρισκόμαστε υπό το άγρυπνο βλέμμα των πολιτών που απαιτούν μεγαλύτερη διαφάνεια. Πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσουμε, όταν ελέγχονται δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης πολιτικών προσώπων, να μην ισχύουν οι διατάξεις αυτές» υποστήριξε ο Χάρης Καστανίδης.

«Δεν πιστεύω πως πρέπει να νομοθετούμε εν θερμώ» ήταν η απάντηση του Μ. Παπαϊωάννου. «Υπήρξε ένα ατυχές γεγονός που προκάλεσε θλίψη σε όλους μας, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ και την ολομέτωπη επίθεση των μέσων ενημέρωσης κατά της πολιτικής και των πολιτικών που γίνεται αυτές τις μέρες. Ας μας απαντήσουν όλοι αυτοί οι κύριοι, “μετά την πολιτική τι;”» επεσήμανε.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι ο υφιστάμενος νόμος για τη διερεύνηση του ύποπτου πολιτικού χρήματος χρειάζεται συμπλήρωση – αλλά κάτι τέτοιο «πρέπει να αποτελέσει δημιουργική συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, ώστε να καταλήξουμε σε κάτι ολοκληρωμένο, σοβαρά και υπεύθυνα».

«Πράγματι η Βουλή δεν πρέπει να νομοθετεί εν θερμώ, αλλά η προσπάθεια πολλών συναδέλφων ήταν ευγενής. Η ανάγκη τους όμως να αποδείξουν πως δεν είναι όλοι ίδιοι και απατεώνες, οδηγεί στην υπερβολή: Ό,τι και να κάνουν οι βουλευτές, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πεισθεί η κοινή γνώμη για οτιδήποτε» σημείωσε από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Υπέρ μιας άμεσης υπερψήφισης της τροπολογίας εμφανίστηκε ωστόσο ο εισηγητής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας. «Μπορούμε να πούμε πως δεν προστατεύονται από τον υφιστάμενο νόμο οι περιπτώσεις περιουσιακής κατάστασης των προσώπων που έχουν αιρετά αξιώματα, γιατί αυτό επιβάλλει – και αυτονόητα το επιβάλλει – η λογική των θεσμών» ανέφερε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

«Πρέπει να στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες κι επιτέλους να μην φοβηθούμε να είναι ξεκάθαρη η θέση μας απέναντι στην κοινωνία» παρατήρησε ο Θ.Πλεύρης (ΛΑΟΣ). «Η πλήρης διαφάνεια είναι ώριμο αίτημα» παρατήρησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θ.Δρίτσας. «Ας δεχθώ τη λογική ότι δεν χρειάζεται να νομοθετήσουμε σήμερα εν θερμώ, αλλά το αίτημα είναι ώριμο».

tvxs.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Δεν έγινε αποδεκτή η τροπολογία για την άρση απορρήτου των πολιτικών

 • dk

  «Υπήρξε ένα ατυχές γεγονός που προκάλεσε θλίψη σε όλους μας, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ και την ολομέτωπη επίθεση των μέσων ενημέρωσης κατά της πολιτικής και των πολιτικών που γίνεται αυτές τις μέρες. Ας μας απαντήσουν όλοι αυτοί οι κύριοι, “μετά την πολιτική τι;”» επεσήμανε.

  Βάζω το σκοινί. Ποιός βάζει το σαπούνι? (όχι ότι είναι και απαραίτητο)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>