Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δημαράς: Ξεπούλημα των φυσικών πόρων της χώρας

«Στόχος της κρίσης πέρα από την οικονομική εξαθλίωση του λαού είναι και το ξεπούλημα των φυσικών πόρων της χώρας» τόνισε χθες σε ομιλία του στην Δράμα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς.

Όπως δημοσιεύει η naftemporiki.gr, η «Ε.Ε. έπρεπε να έχει εγγυηθεί τα σύνορα της Ελλάδας και το δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια». «Εάν γινόταν αυτό», πρόσθεσε, «τότε η Ελλάδα θα διασφάλιζε την Εθνική της Κυριαρχία και θα είχε τεράστια έσοδα καθώς θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ίδια τον πλούτο της».

Ο κ. Δημαράς επανέλαβε ότι είναι απόλυτη ανάγκη η άμεση προσφυγή σε εκλογές, τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση, «είναι δοτή και στηρίζεται από δύο κόμματα σε τα οποία συνταυτίζονται σε όλα».

«Μόνο ο λαός, μέσω των εκλογών, μπορεί να δώσει λύση και να σταματήσει το ξεπούλημα της χώρας και την οικονομική εξόντωσή του, η οποία θα συνεχιστεί για τα επόμενα 40-50 χρόνια με το Μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>