Δημοσκόπηση δείχνει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάνω από ΚΑΜΜΕΝΟ

Ρε τι γίνεται στο (βομβαρδισμένο) πολιτικό τοπίο. Χάσαμε τη μπάλα! Δημοσκόπηση δίνει 8,9% στους Ανεξάρτητους Έλληνες, 8,3% στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και 8,3% στους Οικολόγους. Τουρλουμπούκι κανονικό. Δείτε την:

Δημοσκόπηση με στοιχεία που προκαλούν σοκ στην Αχαία.

Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης για το μάθημα της «Στατιστικής των Επιχειρήσεων» διεξάγουν πανελλαδική έρευνα που ξεκίνησε στις 26 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Απριλίου. Ανάμεσα στα ερωτήματα υπάρχουν και αυτά της “Πρόθεσης ψήφου” και “Παράστασης νίκης”.

Ειδικά για την Αχαϊα, για το διάστημα 26 Μαρτίου-3 Απριλίου, έχουν συγκεντρωθεί 280 απαντήσεις (53% γυναίκες, 47% άνδρες).

Από τις απαντήσεις προκύπτει ότι η πολιτική κατάσταση στην Αχαϊα είναι εξαιρετικά ρευστή. Όπως προκύπτει από το επισυναπτόμενο γράφημα μόνο το 48,6% των πολιτών έχει αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσει. Το 30,7% δηλώνει ότι θα απέχει και δε θα πάει να ψηφίσει, ενώ το 20,7% δηλώνει

ότι θα συμμετέχει στις εκλογές αλλά δεν έχει κατασταλλάξει για το τι θα ψηφίσει.

Από την πρόθεση ψήφου, με αντίστοιχη αναγωγή…

σύμφωνα με την παράσταση νίκης, προκύπτει ότι πέντε κόμματα διεκδικούν με ίσους όρους την πρωτιά στην Αχαϊα. Ελαφρύ προβάδισμα έχει η ΝΔ με 13,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με

13%, η ΔΗΜΑΡ με 12,5%, το ΠΑΣΟΚ με 10,9% και το ΚΚΕ με 9,9%.

Αξιοσημείωτα είναι το πολύ υψηλά ποσοστά που εμφανίζουν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,9%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 8,3% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,3%.

 

ΠΗΓΉ: http://online-pressblog.blogspot.com/2012/04/89.html

Ένα σχόλιο σχετικά με το “Δημοσκόπηση δείχνει τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάνω από ΚΑΜΜΕΝΟ”

  1. Εντάξει είναι προφανές πως αυτό το πράγμα δέν είναι επιστημονικα αξιόπιστη δημοσκόπηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *