Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Διάλυση της ΕΕ βλέπει ο Σόρος

Η κρίση χρέους επιδεινώνεται απειλώντας άμεσα το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προειδοποιεί ο μεγαλοεπενδυτής Τζόρτζ Σόρος, σημειώνοντας ότι οι έχοντες την ευθύνη για τη χάραξη πολιτικής επιμένουν στην εφαρμογή λανθασμένης συνταγής.

Όπως σημειώνει, η αιτία του προβλήματος εντοπίζεται στο γεγονός πως η ανάγκη για μείωση του χρέους ήρθε σε μια οικονομικά δύσκολη στιγμή για την Ευρώπη. Μάλιστα, χαρακτηρίζει αναστρέψιμη την κατάσταση. «Μπορείς να γλιτώσεις από το υπερβολικό χρέος με ανάπτυξη και όχι με λιτότητα», τόνισε σε συζήτηση που είχε τη Δευτέρα με τον Δανό υπουργό Οικονομικών.

«Πολύ φοβάμαι πως η κρίση του ευρώ επιδεινώνεται. Δεν έχει τελειώσει ακόμα και οδεύει προς λάθος κατέυθυνση» δήλωσε. Ο μεγαλοεπενδυτής τόνισε πως οι δημιουργοί του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος πίστευαν πως οι ανισορροπίες προέρχονται από τον δημόσιο τομέα και δεν κατάλαβαν πως και οι αγορές από μόνες τους μπορούν να γεννήσουν ανισορροπίες.

voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>