Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Διαμαντοπούλου: να ξεμπερδεύουμε με τις…. μικρές επιχειρήσεις!

Γενικευμένη επίθεση εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων αυτοαπασχολουμένων και εμποροβιοτεχνών, προϊδεάζει με συνέντευξή της η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου. Ούτε λίγο ούτε πολύ, προαναγγέλλει τον «θάνατο του εμποράκου» και ανοίγει δρόμους για την εξωφρενική κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων!

Ο αποδεκατισμός των μικρών και των πολύ μικρών επιχειρήσεων, θα γίνει μέσα από την «αξιοποίηση κινήτρων» που θα δοθούν στις μεγάλες επιχειρήσεις για να γίνουν οι σχετικές απορροφήσεις και συγχωνεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα συντελεσθεί μια άνευ προηγουμένου απαξίωση και καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων ώστε με τον εκτοπισμό τους από την αγορά να εμφανίσουν ανάπτυξη και κερδοφορία οι μονοπωλιακοί κολοσσοί.

Η ισχυροποίηση της θέσης των καρτέλ θα έχει τραγικές συνέπειες στο σύνολο της κοινωνίας, τόσο βραχυπρόθεσμα (άνευ προηγουμένου εκτόξευση της ανεργίας) όσο και μεσοπρόθεσμα (μονοπωλιακές τιμές και ξεζούμισμα του λαϊκού εισοδήματος).

Σε αποστροφή της συνέντευξης της, η Διαμαντοπούλου δήλωσε ανερυθρίαστα: «Η λογική του αφεντικού στο περίπτερο τελείωσε»! Με την κυνική δήλωσή της, η Άννα Διαμαντοπούλου δεν αφήνει πλέον καμιά αμφιβολία όσον αφορά στις προθέσεις της κυβέρνησης παρά τις ψευδαισθήσεις που καλλιεργεί συστηματικά το αστικόκατεστημένο (ελληνικό και ευρωπαϊκό) για την δήθεν υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αποδεικνύει περίτρανα ότι όλες οι υποσχέσεις και τα κλισέ περί μικρομεσαίων και πυλώνων της ελληνικής οικονομίας δεν είναι τίποτα παραπάνω, παρά προεκλογικά πυροτεχνήματα για την υφαρπαγή ψήφων.

Εκτός από το ζήτημα της «μικροεπιχειρηματικότητας», η Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές τις 6ης Μάη εκφράζοντας την αντίρρησή της για την ημερομηνία των εκλογών και θέτοντας εκ νέου το τρομοκρατικό δίλημμα: νέα κυβέρνηση για την εφαρμογή των ληστρικών μέτρων που ακολουθούν τη νέα δανειακή σύμβαση ή καταστροφή(;) μέσα από «την επικράτηση αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων».

ksipnistere.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

4 Σχόλια Διαμαντοπούλου: να ξεμπερδεύουμε με τις…. μικρές επιχειρήσεις!

 • rogue

  Αν εμείς δεν αποφασίσουμε να ξεμπερδεύουμε με σας, καλά θα μας κάνετε!

 • Άρης

  Aννούλα

  “Βαααλε το κόκκινο φουστάαααανι 
  εκείνο που σε κάααανει να βγάζεις πυρκαγιάααααα
  Εεεεελα και μη μετράααας την ώωωωωωρα 
  τα νιαααταααα ειναι μποοοορα που καινε σαν φωτιααααααααα 
  ΑααααααααΑααααα που καίνε σααν φωτιάαααααα “………

  Σε περιμένουμε 6 Μαίου , εσένα και την παρέα σου . Εσείς που λέτε “ΝΑΙ σε όλα” και τα κάνετε όλα , δεν θα σας χαλάσουμε το χατήρι μπρέ !Ελάτε σας περιμένουμε για να σας γλεντήσουμε.Έλα μην αργείς…….Ελάτε να σας ξεμπερδεύουμε ,που κακό χρόνο νά΄χετε εσεις και τα ερπετά που σας στηρίξανε τόσα χρόνια για να φτιάξετε το απύθμενό σας θράσος .

  Αννα ! ΝΑ μία μούτζα ,που θα μας κλείσεις………  Άιντε γραμμή σου ! Άιντε ……..Άιντε…….

 • Άρης

  [shush]Πατσαβούρα πολυτελείας …….άντε……..άντε…..Ευτυχώς είσαι μακριά και το σάιτ λειτουργεί και ως βαλβίδα αποσυμπίεσης……που να μη σώσεις !!!
  Κοινωνικό έργο προσφέρει το μπλογκ για να μη σου πάρει ο διάολος τον πατέρα , τη μάνα και το σκυλολόι σου …..
  Ακου λέει θα μας κλείσει !!!!!! Πότε μου έδωσες δουλειά μωρή σκύλα που αποφασίζεις κιόλας ότι θα μας κλείσεις ,μωρή “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ”πολυτελείας… έ ;;;;;;;; Οταν μας έταζες ρουσφέτι,  σε έφτυσα στη μούρη με δόξα και τιμή, ακούς ;;;;;
  Ετσι έγινε και έτσι θα γίνεται στις μεταλλαγμένες καρικατούρες σου .[/shush]

  (Συγνώμη ρε παιδιά , συγνώμη . Τεράστια η αγανάκτησή μου . Συγνώμη. Χίλια συγνώμη .)
  Καλη ημέρα να έχετε .

 • rogue

  Καλημέρα και στους μικροεπιχειρηματίες ή τουλάχιστον σε όσους προσπαθούν να γίνουν!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>