Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Διαφημιστικό χρόνο και στα εκτός Βουλής κόμματα δίνει το ΣτΕ

Να εκδώσουν μέχρι αύριο, Κυριακή, νέα απόφαση για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων των κομμάτων, στην οποία θα περιλαμβάνονται ακόμη και αυτά τα κόμματα που είναι εκτός Βουλής, διατάσσει τους υπουργούς Εσωτερικών και Επικρατείας, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παν. Πικραμμένος.

Ειδικότερα, στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο προσέφυγαν χθες τα κόμματα «Δράση» και «Φιλελεύθερη Συμμαχία» που αποτελούν συνασπισμό κομμάτων, οι πρόεδροί τους Στέφανος Μάνος και Γρηγόρης Βαλλιανάτος, αντίστοιχα, στελέχη των δύο αυτών κομμάτων, καθώς και ένα μέλος του κόμματος «Δράση».

Όλοι στρέφονται κατά της από 18.4.2012 απόφασης των υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας με την οποία καθορίσθηκαν οι όροι, οι προϋποθέσεις και ο χρόνος προβολής των 10 πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στη Βουλή από τους δημόσιους, ιδιωτικούς, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Στην αίτησή τους τα δύο κόμματα υπογραμμίζουν ότι πλέον του ότι έχουν αποκλειστεί από την κατανομή του προεκλογικού ραδιοτηλεοπτικού χρόνου, τους έχει απαγορευθεί ακόμη και «ιδίας δαπάνης» κάθε ραδιοτηλεοπτική προβολή ή διαφήμιση μέχρι την 25η Απριλίου 2012, όπου ο Άρειος Πάγος θα ανακηρύξει τους συνδυασμούς των κομμάτων (σ.σ. θα κριθεί η νομιμότητα συμμετοχής των κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012).

Οι κ.κ. Μάνος και Βαλλιανάτος υποστηρίζουν ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντισυνταγματική, αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), αλλά και αντίθετη στην νομολογία (παλαιότερες αποφάσεις) του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Αναλυτικότερα, υπογραμμίζεται ότι παραβιάζεται η συνταγματική αρχή της ισότητας, η οποία επιβάλλει μία κοινή αφετηρία για όλα τα κόμματα κατά την προεκλογική προβολή τους από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Η μη συμμετοχή τους στη Βουλή «δεν δικαιολογεί την πλήρη απαγόρευση της προεκλογικής τους φίμωσης», επισημαίνουν και προσθέτουν ότι παράλληλα, παραβιάζεται και η ελευθερία της πολιτικής έκφρασης και η συνταγματική αρχή της αναλογικότητας.

Ακόμη, επικαλούνται «σύσταση της επιτροπής υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης» με την οποία επιβάλλεται -όπως υποστηρίζουν- στα συμβαλλόμενα στην ΕΣΔΑ κράτη, κατά την προεκλογική περίοδο να εξασφαλίζουν σε όλα τα πολιτικά κόμματα και υποψηφίους «τη δυνατότητα αγοράς διαφημιστικού χώρου με ίσους όρους και στο ίδιο κόστος».

Μάλιστα, αναφέρουν ότι το ελληνικό δημόσιο για τα κόμματα που είναι στη Βουλή θα πληρώσει 6.000.000 ευρώ σε δέκα κανάλια για την εξασφάλιση δωρεάν διαφημιστικού χρόνου.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Διαφημιστικό χρόνο και στα εκτός Βουλής κόμματα δίνει το ΣτΕ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>