Εικόνα χρεοκοπημένης χώρας δίνει πλέον η Ελλάδα – Στάση πληρωμών στο εσωτερικό – Κατάρρευση ΧΑΑ

Στην τελική φάση πριν την οριστική χρεοκοπία μπαίνει με βασανιστικό τρόπο η ελληνική οικονομία καθώς κυβέρνηση δεν υπάρχει πουθενά, το υπάρχον σχέδιο των ξένων θα μειώσει μεν το χρέος, αλλά και πάλι δεν θα είναι βιώσιμο, αν δεν  περιοριστούν τα ελλείμματα τα οποία είναι πρακτικά αδύνατο να μειωθούν άλλο, αφού στο εσωτερικό υπάρχει ουσιαστικά στάση πληρωμών του δημοσίου πλην των πετσοκομμένων μισθών και συντάξεων και το κυριότερο, το ισοζύγιο εξαγωγών και εισαγωγών είναι απόλυτα αρνητικό για την χώρα, κυρίως λόγω ευρώ.

Η χρηματοδότηση της ελληνικής  οικονομίας από τις με κρατικές τράπεζες θεωρείται πλέον … το πιο σύντομο ανέκδοτο και οι Έλληνες τραπεζίες, βασικοί υπαίτιοι, μαζί με την πολιτική ελίτ, της κατάρρευσης του συστήματος, απλά περιμένουν την κρατικοποίηση των τραπεζών τους μετά του "κούρεμαδεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουν σε αυξήσεις κεφαλαίου και να καταβάλουν οι ίδιοι την ζημιά από το "κούρεμα.

Βασικά μιλάμε εκτός από μτομ τέλος της ελληνικής οικονομίας, όπως την ξέρουμε και για το τέλος του τραπεζικού συστήματος, όπως το ξέρουμε. Έρχονται απορροφήσεις των εγχώριων τραπεζικών ιδρυμάτων από τις ευρωπαϊκές τράπεζες, οι νυν ιδιοκτήτες θα γίνουν "πλούσιοι συνταξιούχοι τραπεζίτες", οι συγχωνεύσεις θα ακολουθήσουν και χιλιάδες τραπεζοϋπάλληλοι θα προστεθούν στο ένα εκατομμύριο άνεργους. 

Σήμερα στο ΧΑΑ, με μόλις 20 εκατ. τζίρο, έγινε "η σφαγή του Δράμαλη" και απλά στο τέλος από -6% η ζημιά περιορίστηκε στο -4,51% στις 747,08 μονάδες. 

Κατάρρρευση για 19,14% για  την Alpha Bank, 20,25% για την Eurobank, 21,50% για την Τράπεζα Πειραιώς και 25,11% για το Ταχυδρομικό. Κέρδη 1,49% για τον ΟΤΕ και 0,47% για την Coca-Cola. Μεγάλη πτώση 9,8% για την Marfin Popular και 8,18% για τη MIG.         

Μικρά κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με την Γερμανία να σημειώνει άνοδο 0,80%, το Λονδίνο 0,58% και την Γαλλία 0,25%. Στις 744 μονάδες ο Γενικός Δείκτης χάνει 4,86%. Στα 1,69 ευρώ η Εθνική Τράπεζα σημειώνει πτώση 16,34%. Κατάρρευση στην Eurobank με 17,85% και 16,98% στην Alpha bank. Μερικά βήματα από το limit down βρίσκεται η Τράπεζα Πειραιώς με πτώση 22%. Πτώση 21% και για το Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο. Πτώση 11% για την MIG.   

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.