Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Εκκωφαντική σιωπή της Δικαιοσύνης για τα επιχειρηματικά «βαλιτσάκια»

Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την αποκάλυψη της «Ισοτιμίας» ότι Έλληνες επιχειρηματίες έχουν αγοράσει  κοριούς υψηλής τεχνολογίας και ακόμα δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τη σοβαρή αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με τη εφημερίδα «μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, που διαπλέκονται με το πολιτικό σύστημα της χώρας», έχουν αποκτήσει βαλιτσάκι υποκλοπών.

Μάλιστα, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τα συγκεκριμένα συστήματα παρακολούθησης «βρίσκονται με βεβαιότητα στα χέρια δύο μεγαλοεπιχειρηματιών με πλήθος δραστηριοτήτων, ενός εφοπλιστή που αντιμετωπίζει… περιπέτειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κι ενός ξενοδόχου».

Στην ίδια λίστα, σύμφωνα πάντα με την «Ισοτιμία», βρίσκονται ένας μεσάζοντας και ένα ακόμα πρόσωπο, που ασχολείται και με τα μέσα ενημέρωσης.

Το θέμα δεν αφορά μόνο στο μεταξύ τους επιχειρηματικό πόλεμο και στην όποια βιομηχανική κατασκοπεία. Ούτε έχει να κάνει μόνο με το αναμφισβήτητο θέμα νομιμότητας των συγκεκριμένων πρακτικών.

Πέραν όλων των άλλων τίθενται και ζητήματα εθνικής ασφάλειας, καθώς τα συγκεκριμένα βαλιτσάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για να παρακολουθούνται οι επιχειρηματικοί αντίπαλοι, αλλά ακόμα και κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχοι.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να παρακολουθεί τις κινήσεις του ΣΔΟΕ ή να γνωρίζει τις κινήσεις τους κράτους και των Αρχών και να καθορίζει τις δικές του.

Ποιος διασφαλίζει, δηλαδή, ότι με αυτές τις βαλίτσες οι λαθρέμποροι καυσίμων δεν θα παρακολουθούν τις συνομιλίες των διωκτικών αρχών αλλά και των τελωνείων;

Χρέος της Δικαιοσύνης είναι να ρίξει άπλετο φως στη υπόθεση για να μάθουμε ποιοι και γιατί έχουν στην κατοχή τους τις βαλίτσες.

Υπό αυτό το πρίσμα, θα πρέπει να επέμβει άμεσα τόσο ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, όσο και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, για να ξέρουμε ποιοι και αν παίζουν παιχνίδια εις βάρος της χώρας.

24h NewsRoom


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Εκκωφαντική σιωπή της Δικαιοσύνης για τα επιχειρηματικά «βαλιτσάκια»

  • begar

    Οι λέξεις δημοκρατία και δικαιοσύνη έχουν πλέον συλλεκτική αξία σ’ αυτή την χώρα.

    Οι έννοιες αυτές δεν υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια.

     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>