Εκλογές φόβου – Tι φοβούνται και πώς θέλουν να μας φοβίσουν

Με το παιγνίδι του φόβου θα βρεθούμε αντιμέτωποι τις τελευταίες μέρες μέχρι την κάλπη. Τα κόμματα θα προσπαθήσουν να … ξορκίσουν τους φόβους τους και τα πιο φιλόδοξα να μας στείλουν φοβισμένους στην κάλπη.

-Η ΝΔ φοβάται ότι το ποσοστό της θα είναι πολύ κάτω από το ποσοστό συντριβής του 2009, που οδήγησε σε παραίτηση τον Καραμανλή. Αυτό θα σημάνει διεργασίες μέσα στην παράταξη και σφοδρή αμφισβήτηση του Αντώνη Σαμαρά. Έτσι εξηγείται η μετωπική επίθεση στον Πάνο Καμμένο, που αποσπά ένα υπολογίσιμο κομμάτι από την εκλογική βάση της κεντροδεξιάς.

-Το ΠΑΣΟΚ φοβάται μια εκλογική συντριβή πέρα από κάθε πρόβλεψη. Οι δημοσκοπήσεις ειναι μαύρες για το πάλαι ποτέ μεγάλο κόμμα και υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν αποκλείεται η πιθανότητα ακόμα και να το ξεπεράσει εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εξ ου και οι σφοδρές επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο προσπαθεί να εμφανίσει ως δύναμη εξτρεμισμού.

Ο Καρατζαφέρης τρέμει τη δυναμικη της Χρυσής Αυγής και του Καμμένου, που απειλούν να τον εξώσουν από τη Βουλή. Πράγμα που αν συμβεί θα οδηγήσει σίγουρα σε διαλυτικά φαινόμενα μέσα στο ΛΑΟΣ.

ο ΚΚΕ φοβάται ότι ο μισητός ΣΥΡΙΖΑ θα επιτύχει εκλογικό άλμα και θα το εκτοπίσει από την τρίτη θέση. Πράγμα που θα σημάνει αλλαγή συσχετισμών μέσα στην αριστερά και θα βάλει σε περιπέτειες την απομονωτικη γραμμή της κ. Παπαρήγα. Και ασφαλώς θα κλονίσει τη θέση της, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα μόνα κόμματα που δεν φαίνονται να φοβούνται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και τα μικρότερα. Κι αυτό γιατι εμφανίζονται να ωφελούνται από το κύμα αντιμνημονιακής οργής και να είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι των εκλογών. Ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει την εκλογική του δύναμη να εκτινάσσεται σε πολλαπλάσια ποσοστά από το 2009 και φιλοδοξεί να καταλάβει ακόμα και τη δεύτερη θέση.

Εντούτοις και τα δυο αυτά κόμματα έχουν το φόβο των επιθέσεων της τελευταίας στιγμής, όπως αυτή που δέχονται με το σενάριο για κρυφή συνεργασία τους. Το βασικό όμως είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη στρατηγική του φόβου τόσο της ΝΔ, όσο και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία θα παίξουν έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την απειλή της ακυβερνησίας και του χάους.

Ως εκ τούτου όλοι κάτι έχουν να φοβούνται. Με πρώτους φοβισμένος τους πολίτες, οι οποίοι δεν ξέρουν τι τους περιμένει την επόμενη μέρα, όχι τόσο εξαιτίας των αποτελεσμάτων, όσο εξαιτίας των απαιτήσεων της τρόικας, η οποία είναι η μόνη που δε δείχνει να φοβάται τίποτε…

ΠΗΓΗ: kentrinews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.