Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12στην ρυθμιση που εκανα στην eurobank, με καλο κουρεμα, δεν μου εδιναν γραπτως την πρότασή τους, αλλά όταν πήγα στην τράπεζα, πριν την υπογράψω πήρα τηλέφωνο τον δικηγόρ…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 121) αν ο δικηγόρος είναι νομιμοποιημένος από την τράπεζα που πήρες το δάνειο/κάρτα ή το τυχόν ''fund'' ή την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων, ναι, αλλά να είναι γραπτή η…
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Λοιπόν. Παρακολουθώ τη συζήτηση που κάνετε για τις ρυθμίσεις οφειλών. Θα πω το εξής: Σε όλους, όσοι με πήραν τηλέφωνο και μου τα ζάλιζαν για ευνοϊκές ρυθμίσεις, απάντησ…
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΛΑΤΙΝΗΣ on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2103362548 Κύκλος
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα, Έχεις δίκιο, δεν είδα πως έκανες αίτημα. θα ήθελα αν λάβεις απάντηση από την τράπεζα να την κοινοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά μπορεί ο Χαρακτινιώτης να προτείνε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
Minilink

Ελεύθερος ο Αιμίλιος Λιάτσος

λεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος, που συνελήφθη το μεσημέρι, μετά από μήνυση της συζύγου του Πάνου Καμένου, Έλενας Τζούλη. Η μήνυση αφορούσε δικαστική απόφαση απαγόρευσης αναφοράς στο όνομά της, που κατά τη μηνύτρια, παραβίασε στο σημερινό φύλο της εφημερίδας του ο κ. Λιάτσος.

Ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη για την υπόθεση και έδωσε εντολή στον πταισματοδίκη για διενέργεια έρευνας προκειμένου να διαπιστώσει αν έχει τελεστεί αδίκημα. Το απότελεσμα της έρευνας θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα λάβει την τελική απόφαση.

Αιμίλιος Λιάτσος: «Βαρύτατο πλήγμα στη Δημοκρατία»

«Δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται η σύλληψη… Νομίζω είναι η πρώτη φορά που γίνεται σύλληψη εκδότη για δημοσίευμα», δήλωσε νωρίτερα στο ρ/σ Real ο κ. Λιάτσος κάνοντας λόγο για «βαρύτατο πλήγμα στη Δημοκρατία».

Σχολιάζοντας το συμβάν με ειρωνικό και δηκτικό τρόπο, πρόσθεσε: «Ενεργοποιούνται νόμοι που φαντάζουν εχθροί της δημοκρατίας… Δεν ξέρω αν θα πάω σαν τον κ. Κουρή με χειροπέδες ή σαν τον κ. Τσοχατζόπουλο χωρίς χειροπέδες».

Δριμύ κατηγορώ κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη σύλληψη του εκδότη – δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.

«Ο κ. Καμμένος ποινικοποιεί απροκάλυπτα, σήμερα, την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους», τονίζει σε σχετική δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης και χαρακτηρίζει «πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πολιτικός αρχηγός να ζητά τη σύλληψη και φυλάκιση δημοσιογράφου για ρεπορτάζ στην εφημερίδα του. Γιατί ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος τόλμησε να αναφερθεί στη συνεργασία του κ. Καμμένου με το θεωρητικό της χούντας Γεωργαλά».

«Οι ηθικοί αυτουργοί της λάσπης και της πλαστογραφίας, αποκαλύφθηκαν… Το λόγο έχει ξανά η Δικαιοσύνη», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, για τη δήλωση Μιχελάκη.

Ανακοίνωση αναφορικά με τη σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου εξέδωσε και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, στην οποία εκτιμά ότι πρόκειται για μία εξέλιξη που «πλήττει βαριά την ελευθερία του λόγου».

«Οι αποκρουστικές μέθοδοι της δεκαετίας του ’80 δεν μπορούν παρά να εκληφθούν ως εκδίκηση», επισημαίνει ο ΛΑ.Ο.Σ., ευελπιστώντας ότι «η Ένωση Συντακτών αντιλαμβάνεται τις συνοδές συνέπειες αυτών των ενεργειών για το δημοσιογραφικό λειτούργημα».

«Τέλος οι συκοφάντες, έρχονται οι πλαστογράφοι», έγραψε στο twitter για τη σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι ο εκδότης συνελήφθη «για τη συκοφαντία» της εφημερίδας του «Παρασκευή και 13».

naftemporiki.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Ελεύθερος ο Αιμίλιος Λιάτσος

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>