Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Εντολή για μηδενική ανοχή στην αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Η μη διακοπή της παρέλασης και η διατήρηση των διαδηλωτών σε απόσταση ασφαλείας από την εξέδρα των επισήμων είναι οι δύο βασικοί στόχοι των ειδικών μέτρων τάξης που σχεδιάστηκαν για τις επετειακές εκδηλώσεις της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για την 25η Μαρτίου.

Από την πλευρά τους, μέλη πολιτικών και κοινωνικών οργανώσεων, πρωτοβουλίες κατοίκων και ομάδες πολιτών, που κινούνται σε όλο το φάσμα από την άκρα Αριστερά έως την άκρα Δεξιά, ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών» στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, σχεδιάζοντας να μετατρέψουν την παρέλαση σε λαϊκή διαδήλωση κατά των κυβερνητικών μέτρων και της τρόικας.

Με νωπές τις μνήμες από τα γεγονότα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, λόγω της εισβολής ομάδας διαδηλωτών στην παραλιακή λεωφόρο, και τα έκτροπα που ακολούθησαν με επιθέσεις στο πρόσωπο και στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, έγιναν απανωτές συσκέψεις στο αστυνομικό μέγαρο, στις οποίες σχεδιάστηκε η στρατηγική των δυνάμεων αστυνόμευσης και δόθηκαν οδηγίες στο πλαίσιο του δόγματος της μηδενικής ανοχής.

Από το ύψος της οδού Καλλιδοπούλου, όπου έχει στηθεί η εξέδρα, και σε μήκος έως και 2 χιλιομέτρων εκατέρωθεν, θα στηθούν κάγκελα που θα εμποδίζουν την είσοδο πολιτών στο οδόστρωμα, ενώ οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται κατά μήκος της λεωφόρου έχουν σαφείς εντολές για συλλήψεις σε περίπτωση που επιχειρηθούν έκτροπα.

«Δεν θα επιτραπεί παθητική στάση», είπε χαρακτηριστικά στο Έθνος υψηλόβαθμος αξιωματικός.

Ένας κλοιός αστυνομικών θα παραταχθεί γύρω από την εξέδρα των επισήμων ώστε να αποκρουστεί οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης διαδηλωτών, ενώ στοχευμένοι προληπτικοί έλεγχοι θα γίνονται και σε όσους προσέρχονται στον χώρο της παρέλασης.

Η αστυνομία θα διαθέσει όλες τις δυνάμεις της, ενώ εκτιμά πως την παρέλαση θα παρακολουθήσουν περίπου 10.000 πολίτες.

24h NewsRoom


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Εντολή για μηδενική ανοχή στην αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

  • begar

    Έχω την εντύπωση ότι αυτή την Κυριακή θα πέσει πολύ ξύλο.

    Με όλα αυτά που σχεδιάζουν, εξαγριώνουν περισσότερο τον κόσμο και θα κάνουν ακόμα και αυτούς που σκόπευαν να μείνουν σπίτι, να κατεβούν στις παρελάσεις.

    • rogue

      Εγώ πάντως στο χωριό μου έχω καβαντζάρει θέση θεωρείο, και μια που κέρδισα και τα αυγά σήμερα, θα τον ρημάξω το δημαρχούκο που δεν τον χώνευα έτσι κι αλλιώς!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>