Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Επίθεση Κατσέλη σε Κουτρουμάνη

Πυρά κατά του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη, εξαπέλυσε η πρόεδρος της “Κοινωνικής Συμφωνίας” Λούκα Κατσέλη, επειδή απέσυρε την ευνοϊκή διάταξη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

“Η απόσυρση άρον-άρον, από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη, διατάξεων  για την προστασία των καταναλωτών, οι οποίες διευκόλυναν την εφαρμογή του νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, καθώς και διατάξεων που ενίσχυαν τη διαφάνεια και ενημέρωση στην ασφαλιστική αγορά,  από νομοσχέδιο που ήδη είχε κατατεθεί στη Βουλή, δείχνει ότι, δυστυχώς, οι θέσεις συγκεκριμένων οργανωμένων συμφερόντων  υπερισχύουν κυβερνητικών αποφάσεων”, τονίζει μεταξύ άλλων η Λούκα Κατσέλη.

“Καλούμε την Κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα να πάρουν θέση και να εξηγήσουν στους πολίτες εάν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον η αν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών”, υπογραμμίζει η πρόεδρος της “Κοινωνικής Συμφωνίας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά είχε ψηφιστεί επί θητείας της, ως υπουργός Εργασίας, για αυτό και είναι γνωστός ως “νόμος Κατσέλη”.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>