Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Επί ποδός η Δικαιοσύνη για κυκλώματα που καταπατούν ακίνητα μέσω Κτηματολογίου

Επί ποδός βρίσκεται η Δικαιοσύνη, ερευνώντας για κυκλώματα που, έχοντας πρόσβαση στα στοιχεία του Κτηματολογίου, εντοπίζουν ακίνητα τα οποία εμφανίζονται να έχουν άγνωστο ιδιοκτήτη και με την επίκληση έκτακτης χρησικτησίας αποκτούν την κυριότητά τους.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα "Τα Νέα", η Εισαγγελία Αθηνών εξετάζει καταπατήσεις ιδιωτικών και δημόσιων ακινήτων, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που έχουν γίνει με τη βούλα του Κτηματολογίου.
 
Τα κυκλώματα έχουν πρόσβαση στις μελετητικές έρευνες κτηματογράφησης και μαθαίνουν ποιο ακίνητο και ποια έκταση είναι αδήλωτα, δηλαδή δεν έχει υποβληθεί από τον ιδιοκτήτη της δήλωση στο Κτηματολόγιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι επιτήδειοι καταθέτουν αίτηση χρησικτησίας για το ακίνητο αυτό, προσκομίζοντας ένορκες ψευδείς βεβαιώσεις προκειμένου να «αποδείξουν» την 20ετή νομή και κατοχή του ακινήτου. Έτσι, το ακίνητο καταχωρίζεται στο Κτηματολόγιο στο όνομά τους με καθόλα νόμιμη διαδικασία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>