Επιβεβαιώνει η Metron Analysis την δημοσκόπηση που βγάζει ισόπαλους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γνωστή εταιρεία

Ένα δελτίο τύπου με το οποίο επιβεβαιώνεται πλήρως το δημοσίευμα του iefimerida.gr για τη δημοσκόπηση που φέρνει Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται κοντά στην ισοπαλία, εξέδωσε η Metron Analysis.

Η εταιρεία μετρήσεων θέτει με έμμεσο τρόπο ζητήματα δεοντολογίας που σχετίζεται αποκλειστικά με το χρόνο διεξαγωγής της έρευνας και το χρόνο δημοσιοποίησής της.

Ειδικότερα στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

«Η παρελκυστική δημοσιοποίηση-διαρροή ερευνητικών δεδομένων μιας άλλης συγκυρίας στο σημερινό χρόνο, μόνο προβληματισμό δημιουργεί ως προς τη σκοπιμότητα της και τους λόγους για τους οποίους μεθοδεύτηκε.

Η Metron Analysis παρακολουθεί σταθερά το πολιτικό και οικονομικό κλίμα σε 15νθήμερη βάση και δεσμεύεται προκειμένου να αρθούν οι όποιες εντυπώσεις επιχειρούνται να δημιουργηθούν με τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές, να αναρτήσει τα αποτελέσματα αυτής της εβδομάδας στην ιστοσελίδα της την Παρασκευή στις 6 Απριλίου.»

Αντιπαρερχόμενοι τις αιχμές περί σκοπιμοτήτων και μένοντας μόνο στην ουσία των πραγμάτων, το iefimerida.gr οφείλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ξεκάθαρα πότε έγινε η δημοσκόπηση (21-23 Μαρτίου) και κατά συνέπεια δεν υπάρχει καμία «παρελκυστική δημοσιοποίηση» ή «απαράδεκτη πρακτική» από μέρους μας. Άλλωστε, είναι κοινός τόπος ότι οι δημοσκοπήσεις αποτελούν «φωτογραφίες της στιγμής» που τα αποτελέσματά τους διαφοροποιούνται ανάλογα με τη συγκυρία.

Οι αριθμοί τους οποίους αποκαλύψαμε ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ από την Metron Analysis, προφανώς γιατί ανταποκρίνονται στο αποτέλεσμα της έρευνας.

Το iefimerida.gr επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα έχει πληροφορηθεί ΠΡΩΤΟ και έχει δημοσιοποιήσει ΠΡΩΤΟ, αποτελέσματα δημοσκοπήσεων χωρίς ΠΟΤΕ να διαψευστεί και χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ από εκείνους που τις διενήργησαν να διαμαρτυρηθεί. Με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσουμε και τα στοιχεία που θα μας ανακοινώσει την Παρασκευή 6 Απριλίου η Metron Analysis, όπως κάνουμε κάθε φορά που δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα ανάλογων δημοσκοπήσεων.

Άλλωστε η Metron Analysis είναι μια εταιρεία που έχει αποδείξει διαχρονικά και την εγκυρότητά της και την αξιοπιστία της. Θυμίζουμε ότι η αξιοπιστία της συγκεκριμένης εταιρείας δημοσκοπήσεων επιβεβαιώθηκε την Κυριακή της 6ης Απριλίου στις εκλογές του 2000, καθώς ήταν η μόνη εταιρεία που πρόβλεψε την ανατροπή των exit polls που έδιναν τη Νέα Δημοκρατία να κερδίζει τις εκλογές, επιμένοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει τις εκλογές και διευθυντής της ήταν ο Στράτος Φαναράς.

 

Πηγή:parapolitika.gr

 


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.