Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

Επιστροφή στο 1999 ο βασικός στόχος της τρόικας!

Ποιος είναι ο βασικός δημοσιονομικός στόχος που έχει τεθεί από την τρόικα για την ελληνική περίπτωση, στο αμέσως προσεχές διάστημα; Με δύο λόγια ο εξής: σε επίπεδο ελλείμματος, που είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας αυτή τη στιγμή, να επιστρέψει η Ελλάδα στο …1999! Δηλαδή, να γυρίσουν τα δεδομένα 13 ολόκληρα χρόνια πίσω.

Το εγχείρημα απ’ αυτό και μόνο το συγκριτικό στοιχείο αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο. Ωστόσο, οι πιθανότητες να μην υλοποιηθεί, στο τέλος, είναι ελάχιστες, καθώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν δεσμευθεί έναντι της τρόικας και των θεσμικών επενδυτών της χώρας για την υλοποίηση των προβλεπομένων και οφείλουν, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογώ, να προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, απαρέγκλιτα.

Οπότε ο νέος κύκλος των μειώσεων των αποδοχών, πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί, αφού είναι ο μοναδικός τρόπος για να υπηρετηθεί ο στόχος τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Το πρόβλημα είναι ότι μαζί με τις αποδοχές θα πρέπει να πέσουν στα επίπεδα του 1999 και οι βασικές συνισταμένες του κόστους ζωής.

Μόνο που κάτι τέτοιο, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν φαίνεται να γίνεται. Τουλάχιστον δεν καταβάλλεται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από πλευράς επίσημου κράτους, για να γίνει.

www.voria.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>