Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ετοιμάζονται κι άλλα «ντου» της Εφορίας!

Τι σκοπεύουν να κάνουν; Αυτή τη φορά, να απευθύνουν αίτημα συνδρομής, προς όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της Ευρωζώνης, έτσι ώστε ό,τι ελληνικού ενδιαφέροντος φορολογητέα ύλη εντοπίσουν, να ενημερώσουν σχετικά την Αθήνα.

Κι αυτό γιατί, μόλις τώρα γίνεται αντιληπτό ότι ενδεχομένως κατ αυτόν τον τρόπο να εξοικονομηθούν αρκετά υπέρ – πολύτιμα δισεκατομμύρια τα οποία, σε διαφορετική περίπτωση, θα αναζητηθούν από νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στη λίστα με τους 120 Έλληνες που βρέθηκαν ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής στην …Ολλανδία, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα «δώρο» των Ολλανδικών ελεγκτικών αρχών προς τις αντίστοιχες ελληνικές, αφού οι «δικές μας» δεν είχαν υποβάλλει ποτέ σχετικό αίτημα στο Άμστερνταμ. Απλώς – όπως εξηγείται – οι Ολλανδοί εντόπισαν τους «σκαφάτους» και ενημέρωσαν σχετικά το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

Τώρα λοιπόν στην Αθήνα, αντί να περιμένουν κι άλλα τέτοια αναπάντεχα «δώρα», εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ζητήσουν τη συνδρομή όλων ανεξαιρέτως των ευρωπαϊκών ελεγκτικών αρχών, για τον ίδιο λόγο.

Παράλληλα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μεγαλύτερης έκτασης δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων, κινητών και ακινήτων, για φορολογικούς λόγους, στο πρότυπο των χθεσινών τους ανακοινώσεων (δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών για εικονικά και πλαστά τιμολόγια).

Κι αυτό γιατί «μέτρησαν» το θόρυβο που προκλήθηκε από αυτή την απόφαση τους και κατάλαβαν ότι στο τέλος της ημέρας μόνο κέρδος θα μπορούσαν να έχουν από μια τέτοια εξέλιξη…

www.newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>