Ετοιμάζονται κι άλλα «ντου» της Εφορίας!

Τι σκοπεύουν να κάνουν; Αυτή τη φορά, να απευθύνουν αίτημα συνδρομής, προς όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες της Ευρωζώνης, έτσι ώστε ό,τι ελληνικού ενδιαφέροντος φορολογητέα ύλη εντοπίσουν, να ενημερώσουν σχετικά την Αθήνα.

Κι αυτό γιατί, μόλις τώρα γίνεται αντιληπτό ότι ενδεχομένως κατ αυτόν τον τρόπο να εξοικονομηθούν αρκετά υπέρ – πολύτιμα δισεκατομμύρια τα οποία, σε διαφορετική περίπτωση, θα αναζητηθούν από νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Ειδικά σε ό,τι αφορά στη λίστα με τους 120 Έλληνες που βρέθηκαν ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής στην …Ολλανδία, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα «δώρο» των Ολλανδικών ελεγκτικών αρχών προς τις αντίστοιχες ελληνικές, αφού οι «δικές μας» δεν είχαν υποβάλλει ποτέ σχετικό αίτημα στο Άμστερνταμ. Απλώς – όπως εξηγείται – οι Ολλανδοί εντόπισαν τους «σκαφάτους» και ενημέρωσαν σχετικά το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

Τώρα λοιπόν στην Αθήνα, αντί να περιμένουν κι άλλα τέτοια αναπάντεχα «δώρα», εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ζητήσουν τη συνδρομή όλων ανεξαιρέτως των ευρωπαϊκών ελεγκτικών αρχών, για τον ίδιο λόγο.

Παράλληλα, εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μεγαλύτερης έκτασης δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων, κινητών και ακινήτων, για φορολογικούς λόγους, στο πρότυπο των χθεσινών τους ανακοινώσεων (δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών για εικονικά και πλαστά τιμολόγια).

Κι αυτό γιατί «μέτρησαν» το θόρυβο που προκλήθηκε από αυτή την απόφαση τους και κατάλαβαν ότι στο τέλος της ημέρας μόνο κέρδος θα μπορούσαν να έχουν από μια τέτοια εξέλιξη…

www.newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.