Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Εύγε στον Λουκά Παπαδήμο που αρνείται να πληρωθεί από τα ταμεία της ζητιάνας πατρίδας

Δεν μπορούμε παρά να επιβραβεύσουμε τον σημερινό πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος δεν λαμβάνει μισθό από τα ταμεία της χρεοκοπημένης χώρας, όπως  απεκάλυψε απαντώντας σε ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου.

Από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» έχουμε επικρίνει κατ΄επανάληψη την παθητικότητα ενός πρωθυπουργού, με τόση πολιτική εμπειρία,  ο οποίος κρύβεται διαρκώς πίσω από τον Βενιζέλο και ανέχεται να κυβερνά με 50 αποτυχημένους-με κάποιες εξαιρέσεις-υπουργούς  οι οποίοι προέρχονται από τα δύο κόμματα που ασέλγησαν σε βάρος της χώρας.

Σε μια χρεοκοπημένη χώρα που οι βουλευτές κάνουν ότι μπορούν για να μην χάσουν  δεκάρα από τη βουλευτική αποζημίωση-ενώ κάποιοι από δαύτους βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και στη συνέχεια κρύβονται πίσω από το σαθρό κατεστημένο του Κοινοβουλίου– η πράξη του Λουκά Παπαδήμου  βάζει ένα λιθαράκι αξιοπρέπειας στη τιμή του ξιπασμένου πολιτικού κόσμου της χώρας.

Όταν ακόμη και ο Παπούλιας για 2 και πλέον χρόνια παντελόνιαζε στο ακέραιο τον υπέρογκο μισθό του, είναι ελπιδοφόρο ν’ ακούς ότι ο Λουκάς Παπαδήμος  αρνείται να πληρωθεί από τα ταμεία της ζητιάνας πατρίδας.

Εύγε…

kourdistoportocali.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Εύγε στον Λουκά Παπαδήμο που αρνείται να πληρωθεί από τα ταμεία της ζητιάνας πατρίδας

 • rogue

  Βρε άντε από κει ξεκούρδιστο πορτοκάλι! Σιγά μην του στηθούμε κιόλας. Επειδή ο σταχτομπούτος θέλει να θολώσει λίγο τα νερά και να ξεφορτωθεί καμια 200αριά γραμμάρια ενοχής θα του πούμε “εύγε”; Έβγα από τη χώρα έπρεπε να του πούμε αλλά είμαστε κοιμίσηδες. Πού ήταν ως υποδιοικητής αλλά και ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, από 10 93 ως το 2002; Δεν ήξερε μήπως; Και το 2010 ως ” άμισθος οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού” (ούτε ο Θεός δεν τον κάνει); Εισηγήθηκε ή όχι την είσοδο μας στο ΔΝΤ και το 1ο μνημόνιο; Και; Πήγε τόσο καλά το 1ο που ήθελε στο 2ο να γίνει και πρωθυπουργός; Αλλά εκεί στο Trilateral Commission αν μη τι άλλο τους μαθαίνουν ηθοποιία. Δεν έχω πάθει Αλτσχάιμερ ακόμη.

  • begar

   Rogue δεν αντιλήφθηκες τη σκοπιμότητα του άρθρου.

   Λέει τάχα μου μπράβο στον Παπαδήμο, για να κράξει τους υπόλοιπους που συνεχίζουν να εισπράττουν ξεδιάντροπα τοις αμοιβές τους.

    

   • rogue

    Εγώ που κράζω και τον Παπαδήμο και τους άλλους  εξ αρχής δεν είμαι πιο ξεκάθαρη; Σε παχύδερμα γουρούνια τέτοια άρθρα δεν έχουν καμία σκοπιμότητα. Άμα περιμένουμε από το σαμάρι, να ακούσει το γαϊδούρι….

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>