Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
Minilink

Ηράκλειο: Στο ”σφυρί” ακίνητα επιχείρησης για ένα κομμάτι ψωμί!

Ακίνητα που σε κανονικές συνθήκες θα πωλούνταν έναντι αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, βγαίνουν…τζάμπα σε πλειστηριασμό – 37 ακίνητα μιας εταιρείας στη Χερσόνησο στο σφυρί από τράπεζα!

Άρχισαν τα όργανα, μαζί και οι κατασχέσεις από τράπεζες που διεκδικούν καθυστερημένες οφειλές από επιχειρηματίες που έχουν φτάσει σε τέλμα, αδυνατώντας να εξυπηρετήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Οι τράπεζες στρέφονται εναντίον, κάποτε μεγάλων και κραταιών, τουριστικών επιχειρήσεων που λόγω της κρίσης αλλά και των "ανοιγμάτων" που είχαν κάνει στο παρελθόν, δεν μπορούν πια να αποπληρώσουν τις δόσεις δανείων που έχουν λάβει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι Τράπεζα βγάζει στο "σφυρί" την ακίνητη περιουσία μεγάλης τουριστικής επιχείρησης, η οποία αδυνατεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς το πιστωτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, 37 ακίνητα – φιλέτα στην περιοχή της Χερσονήσου βγαίνουν σε πλειστηριασμό που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου, προκειμένου να εξασφαλιστεί ποσό 3.744.347,50 ευρώ, όσο δηλαδή και η οφειλή της επιχείρησης προς την τράπεζα.

Η τάση, εκ μέρους των πιστωτικών ιδρυμάτων, φαίνεται πως είναι η διατήρηση της ρευστότητας και η εξασφάλιση των οφειλόμενων, προκειμένου το τραπεζικό σύστημα να διατηρήσει τις δυνάμεις του, στην πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η Ελλάδα.

Έτσι, 37 ακίνητα στην άκρως τουριστική περιοχή του Λιμένα Χερσονήσου βγαίνουν στο "σφυρί" για … ένα κομμάτι ψωμί, τη στιγμή που υπό άλλες συνθήκες η πραγματική αξία των ακινήτων θα ήταν πολλαπλάσια του οφειλόμενου ποσού….

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>