Η Βάνα και η σύζυγος Πασχάλη σώζουν τη Δημοκρατία

 • Δεν έχω τίποτα με την Βάνα Μπάρμπα (την οποία και γουστάρω σαν γυναίκα όσο περνούν τα χρόνια), ούτε με τη σύζυγο του Πασχάλη – καλό βόλι, ούτε με τον Ψινάκη, ούτε με τον Μπατίστα τον ποδοσφαιριστή, ούτε με κάτι ξεχασμένους τραγουδιστές (συγνώμη αλλά δεν μου έρχονται τώρα στο νου τα ονόματά τους).
 • Τέλος πάντων δεν έχω με κανέναν τίποτα από όλους αυτούς τους «γνωστούς» που μπήκαν πατείς με – πατώ σε, στα ψηφοδέλτια των κομμάτων με τροπαιούχο στον αγώνα των επωνύμων το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.
 • Όμως ρε παιδιά άλλο το σώβρακο κι άλλο η γραβάτα. Κατά την άποψή μου για να μπεις στη Βουλή, να μελετάς κρίσιμες υποθέσεις, να ψηφίζεις νόμους που αφορούν στη ζωή μας και να λες ναι ή όχι στα μέτρα της Τρόικας που αφορούν στο μέλλον των παιδιών μας, χρειάζεται πρώτα από όλα να έχεις μια πολιτική παιδεία και κάποιες γνώσεις.
 • Η Βάνα ας πούμε είναι κορίτσι που έχει κάνει τα χιλιόμετρα της στη ζωή, αλλά κάπου εκεί στη Μύκονο κι όχι στο Σύνταγμα. Τα ίδια κι ο Ψινάκης και μη μου πει κανείς ότι επειδή και οι δυο πέρασαν για λίγο διάστημα από δημοτικά συμβούλια έγιναν πολιτικοί.
 • Μετά ο Ντανιέλ Μπατίστα. Ωραίο παιδί, καλός γκολτζής όταν έπαιζε στην ΑΕΚ αλλά απ’ ότι ξέρω δεν έχει περάσει ούτε έξω από τα γραφεία κομμάτων.
 • Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες για τη χώρα μας αυτές οι εκλογές δεν θα έγραφα αυτό το σχόλιο. Δεν θα με πείραζε να έβλεπα και τον Ταμτάκο στα ψηφοδέλτια. Αλλά με συγχωρείτε αδέλφια συναγωνιστές. Όταν χάνεται η πατρίδα κι όλα είναι την κόψη του ξυραφιού νιώθω μια ανασφάλεια με την Βάνα και τη γυναίκα Πασχάλη – καλό βόλι στη Βουλή.

www.newsbomb.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.